Den klassiske high school-utvekslingen

Et år som vil forandre livet ditt

Tenk å bo alene hjemmefra, men bli godt tatt imot av fremmede mennesker som ønsker å åpne hjemmet sitt for å dele hus og kultur med akkurat deg. Hver dag i et helt skoleår suger du til deg den lokale kulturen, lærer et annet språk og får nye venner for livet. Dette er vårt klassiske program – en livsendrende opplevelse som vil være med å bygge både selvtillit og ferdigheter, og gir deg utfordringer du vil lære av for resten av livet.

Learn for life i USA, England, Irland, Australia, New Zealand, Tyskland, Frankrike, Spania eller Italia

På Classic-programmet vårt velger du ditt drømmeland, og så matcher vi deg med en omsorgsfull vertsfamilie og skole i området. Du kan også ønske om å bli plassert i et spesielt område, eller ved en spesiell skole. Fra start til slutt vil våre high school-eksperter være der for å gi veiledning og støtte når du trenger det, både i Norge og i vertslandet ditt.

Classic programdetaljer

Tilgjengelige land: USA, England, Irland, Australia, New ZealandTyskland, Frankrike, Spania og Italia

Alder: 15-18 år

Bosted: Nøye utvalgte vertsfamilier

Varighet: Skoleår eller semester

Oppfølging: Kontinuerlig oppfølging fra vårt One Team Across the Globe

Områdevalg: Du kan ønske om noen byer, eller flere områder, mot et ekstra gebyr. Dette blir kun trukket dersom ønsket ditt går igjennom. Se informasjon om landene for detaljer.

Utenlandsk vitnemål? Legg til et dobbelt vitnemål-alternativ!

Hvem er det for: Studenter som ønsker å fordype seg i lokal kultur

Våre Classic High School program

Vil du ha mer ut av utvekslingsåret ditt?

Vil du ha noe mer ut av utvekslingsåret ditt? En bestemt skole, din favorittidrett, et fag som kreves av skolen din, eller å oppnå et utenlandsk vitnemål? Velg vårt Select High School Program.

Å skape et hjem nummer to

Hvor du bor og hvem du bor sammen med er en stor del av utvekslingserfaringen på videregående. Derfor har vi kun nøye utvalgte vertsfamilier, som kan passe på deg, og sende deg på sin lokale skole. Som det nye medlemmet i familien deres får du ta del i deres dagligdagse liv. Du vil være med på middagssamtalene deres – en fin måte å mestre det lokale språket på – og bli med på helgeaktivitetene deres. Det er ikke overraskende at mange av studentene våre holder kontakten lenge etter at utvekslingen er over.

Få fart på året med et Double Diploma

Maksimer tiden din i utlandet ved å legge til et Double Diploma, både et norsk og et amerikansk.

Start planleggingen

Send oss ​​dine detaljer og en av våre high school-eksperter kontakter deg for en personlig og gratis konsultasjon. La drømmen bli virkelighet!

"*" indicates required fields

Fødselsdato
Hidden
Hidden
Er du student eller foresatt?*
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Avtal konsultasjon