Vår avreisegaranti – den kan du stole på

Ting skjer, men det trenger ikke å bety at din «once-in-a-lifetime High School-utveksling ikke vil skje. Dersom uforutsette større begivenheter hindrer oss i å sende studentene våre til programmet de valgte, vil vi med vår avreisegaranti tilby et alternativ uten ekstra kostnad.

Et løfte som bare vi kan tilby – og levere!

Vi er den eneste utvekslingsorganisasjonen i verden som tilbyr denne unike avreisegarantien – og vi har vist at vi kan levere!

Med vårt One Team Across the Globe kan du med trygghet booke i dag

Hvordan kan vi sørge for avreisegarantien vår, selv ved de mest utfordrende omstendigheter? Å være en del av en stor organisasjon med global rekkevidde og flere tiår med erfaring gir oss tilgang til, og kontroll over, en omfattende portefølje av High School Utvekslingsprogrammer. Med vårt One Team Across the Globe, jobber våre ansatte og kolleger over hele verden sammen for å ta vare på studentene våre før, under og etter utvekslingen deres. Så du kan med trygghet booke i dag, vel vitende om at din utvekslingen vil være sikret med vår avreisegaranti og hele opplevelsen din støttet av vårt One Team Across the Globe.

Les mer

Book tidlig og få de beste prisene

Vi jobber alltid hardt for å tilby de beste prisene og den beste kvaliteten på våre program. Men prisene våre kan endre seg fra år til år. Derfor oppfordrer vi deg til å bestille tidlig for å sikre dagens gode priser for High School utveksling. Kontakt våre High School eksperter for å få den beste prisen for din utveksling.

Hør fra to av våre studenter fra 2021/2022

Majlinn

Mitt stolteste øyeblikk var å delta på graduation. Det var en skikkelig berg-og-dal-bane av opplevelser og jeg er så stolt over alt jeg fikk til i løpet av utvekslingsåret!
– Majlinn, Michigan, USA

Agnes

Jeg vil alltid huske menneskene jeg møtte i løpet av utvekslingsåret. De er alle fantastiske og vil alltid ha en plass i hjertet mitt.
– Agnes, Montana, USA

Ta kontakt med en high school-ekspert

*” indikerer påkrevde felt

Hidden
Er du student eller foresatt?*
Hidden
Avtal konsultasjon