Select High School i USA

Skreddersydd utveksling på high school

Året på utveksling i USA er noe du har med deg resten av livet. Hvorfor ikke skreddersy den til dine interesser og ambisjoner? Med Select High School kan du gjøre nettopp det.

Begynn med å velge hvor du vil dra. Du kan enten se etter skoler som tilbyr det du leter etter, eller den rette skolen med perfekt beliggenhet. Uansett er det du som bestemmer hva som skal skje i livet ditt som amerikansk high school-student.

Explorius kan tilby det mest omfattende og kvalitetspregede utvalget at high schools for utvekslingsstudenter i USA. Vi er sikre på at du finner en offentlig eller privat skole som vil gi deg de akademiske utfordringene og gøyale valgfagene du er ute etter.

Når du har fått plass på en high school, finner vi en lokal vertsfamilie som passer perfekt for deg. De gir deg et trygt og berikende springbrett inn i amerikansk kultur. Vårt Host Family Happiness Commitment betyr at du får en vertsfamilie du kan støtte deg på og søke veiledning fra gjennom hele utvekslingstiden.

Den eneste utfordringen er å bestemme deg for hva du ønsker.

Perfekt for studenter som

  • vil ha full kontroll sammen en high school som passer perfekt
  • ønsker å være på et bestemt sted
  • har planer om å delta i bestemte idretter, klubber eller aktiviteter
  • har tenkt å studere bestemte eller avanserte kurs

En opplevelse for livet

Når du drar på utveksling, får du en opplevelse for livet som kan forme fremtiden din. Se denne korte guiden om hvordan du planlegger året i USA. Deretter kan du bestille gratis rådgivning med oss for å gjøre planen til virkelighet.

Beslutninger i dag som former fremtiden

Select High School gir deg kontroll over utvekslingen din. Du velger selv hvor du skal være, hva du skal studere og hvordan du skal tilbringe tiden din. Men slike avgjørelser er ikke alltid enkle å ta, spesielt ikke når de legger bakteppet for en virkelig livsendrende opplevelse.

Kanskje har du og foreldrene dine også ulike tanker om hva som er viktig og hvordan utenlandsoppholdet bør foregå. Det er helt ok, det skjer med mange. Det beste er å la alle si sin mening og deretter la oss hjelpe deg med å finne den rette balansen mellom det du må ha og det som er kjekt å ha.

La Explorius hjelpe deg. Vi er eksperter på high school.

Få inntil kr 94 817,– i skolepengestipend fra Lånekassen

Når du reiser på utveksling i Vg2 kan du søke om støtte fra Lånekassen. Hvor mye du får i støtte avhenger av hvor du skal reise på utveksling og hvilket utvekslingsprogram du reiser på.

Som utvekslingsstudent kan du søke om: 

  • Grunnstipend
  • Bostipend
  • Utstyrsstipend
  • Reisestipend (stipend og lån)
  • Skolepengestøtte

Hvis du skal reise med vårt Select High School-program og skal betale skolepenger, kan du få 85%, inntil kr 94 817,– i skolepengestipend fra Lånekassen. I tillegg kan du få inntil kr 27 276,– i lån til skolepenger.

Les disse erfaringene fra tidligere utvekslingsstudenter

HVERDAGEN MIN I USA

Elisabeth i Oregon, USA

Les mer her

FOTBALLSESONGEN HAR STARTET!

Emilie i Georgia, USA

Les mer her

Start planleggingen

Send oss ​​dine detaljer og en av våre high school-eksperter kontakter deg for en personlig og gratis konsultasjon. La drømmen bli virkelighet!

*” indikerer påkrevde felt

Fødselsdato
Hidden
Hidden
Er du student eller foresatt?*
Hidden
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Avtal konsultasjon