Classic High School i Tyskland

Opplev den tyske kulturen

Vårt klassiske high school-program er det tradisjonelle utvekslingsprogrammet, der du bor hos en utvalgt og omsorgsfull familie et sted i Tyskland. Det er det perfekte programmet for deg som er ute etter den ekte tyske utvekslingsopplevelsen. Når vi har funnet den perfekte vertsfamilien til deg, begynner vi å lete etter en utmerket high school i lokalområdet.

Den fremtidige vertsfamilien din kan bo hvor som helst i Tyskland. Kanskje vil du oppleve den tyske levemåten nær storbyene Berlin, Hamburg eller München, på landsbygda blant vidstrakte jorder og vakker natur, eller et sted langs kysten i det nordlige Tyskland. Uansett får du garantert en unik og uforglemmelig opplevelse av landet.

Du kan melde deg på Classic High School-programmet i Tyskland for et fullt studieår.

Detaljert informasjon om Classic High School

Elevers alder: 15–17 år

Avgang: August

Språkkrav: Ingen, men grunnleggende tyskkunnskaper anbefales

Visum: Nei

Områdeforespørsel: Ja

Soft Landing Camp: Ja, i Mannheim

Skoledag: Vanligvis fra 8 til 15

Subjects: Det er både obligatoriske fag og valgfag

En opplevelse for livet

Når du drar på utveksling, får du en opplevelse for livet som kan forme fremtiden din. Se denne korte guiden om hvordan du planlegger året i Tyskland. Deretter kan du bestille gratis rådgivning med oss for å gjøre planen til virkelighet.

Områdeforespørsel mot ekstragebyr

Hvis du ønsker å bli plassert i en bestemt region i Tyskland, kan du legge til en områdeforespørsel mot et ekstragebyr.

Vær oppmerksom på det er et begrenset antall ledige plasser for hver områdeforespørsel. For å være garantert plass bør du søke om utvekslingsåret så snart som mulig. Førstemann til mølla!

Foreberedelseskurs i Tysk

For å gjøre deg best mulig forberedt på utvekslingsåret i Tyskland tilbyr vi et forberedende språkkurs i tysk i byen Mannheim. Språkkurset arrangeres rett før Soft Landing Camp i samme by.

Start planleggingen

Send oss ​​dine detaljer og en av våre high school-eksperter kontakter deg for en personlig og gratis konsultasjon. La drømmen bli virkelighet!

*” indikerer påkrevde felt

Fødselsdato
Hidden
Hidden
Er du student eller foresatt?*
Hidden
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Avtal konsultasjon