English Prep Camp

Forberedende engelsk kurs for fremtidige utvekslingsstudenter

Sikre en vellykket high school-utveksling ved å bedre engelskkunnskapene dine og lære så mye du kan om det nye vertslandet ditt. English Prep Camp er utviklet spesielt for utvekslingsstudenter som skal til USA, Canada, Storbritannia, Irland, New Zealand eller Australia. Nettkurset er interaktivt og hjelper deg med å forbedre engelsken din og forberede deg på nye situasjoner du kan møte på under utvekslingstiden.

35 timer som vil forberede deg på det beste året i livet ditt

English Prep Camp er et 35-timers program som avholdes hver lørdag i 10 uker, fra 10:00 til 13:45 med 15 minutters pause. Alle timene er direkte og interaktive. Her lærer du reglene for engelsk grammatikk, men fokus er på lytte- og snakkeferdigheter.

English Prep Camp koster 2 200 NOK og holdes online.

Kursstartdato 2023
Vinter: 14. januar – 18. mars, hver lørdag (unntatt 18. februar)
Vår: 15. april – 17. juni, hver lørdag (unntatt 27. mai)

Perfekt for studenter som

  • ønsker å forberede seg på utvekslingsåret og lære mer om landet de skal til
  • ønsker å møte og bli kjent med andre utvekslingsstudenter
  • ønsker å forbedre engelsken sin før utvekslingen påbegynnes

En opplevelse for livet

Utvekslingsopplevelsen er en opplevelse for livet og kan forme fremtiden din. Se denne korte guiden om hvordan du planlegger utvekslingsåret ditt. Deretter kan du bestille gratis rådgivning med oss for å gjøre planen til virkelighet.

Interaktiv læring i en liten gruppe

For å sikre at du har sjansen til å delta så aktivt så mulig, er gruppestørrelsen begrenset til maks. 10 studenter. Dermed får du bedre muligheter for samhandling med andre utvekslingsstudenter fra hele verden, og du får den oppmerksomheten du trenger fra instruktøren din.

Få kunnskap før du reiser til det fremtidige vertslandet ditt

I tillegg til å forbedre engelsken din, vil kurset gi en oversikt over vertslandet ditt – om landets kultur, mennesker og livsstil. Vi gjør læring morsomt ved å engasjere deg i spill som Kahoot og ved å se på TV og filmklipp som er populære i vertslandet ditt.

Møte andre utvekslingsstutdenter

English Prep Camp gir deg et umiddelbart tog støttende fellesskap av venner fra hele verden, med andre som i likhet med deg gjør seg klare for en opplevelse for livet. De nye klassekameratene dine kan være fra Italia, Tyskland, Frankrike, Sverige eller Finland – hvem vet, det er en del av opplevelsen!

Sertifiserte lærere med engelsk som morsmål

Med vår English Prep Camp er du i gode hender. Teamet vårt består av 45 instruktører som alle har engelsk som morsmål og sertifiserte lærere med minst to års erfaring med engelskspråklig undervisning. Kursmateralet er egenutviklet, og innholdet er skreddersydd for studenter som skal til utlandet. Det oppdateres kontinuerlig for å holde deg oppdatert på hva som skjer i vertslandet ditt.

Skreddersydd for dine språkkunnskaper

English Prep Camp er et fullverdig språkkurs der læringsøktene gjennomføres 100 % på engelsk. Men ikke bekymre deg. Før du begynner, vil vi vurdere engelskkunnskapene dine og sette deg i en gruppe med stutdenter på samme nivå. Du lærer det samme innholdet og gjennomgår de samme aktivitetene som studentene på andre nivåer, men engelskundervisningen din vil være utformet for å bygge på det du allerede kan.

Interessert i English Prep Camp? Gi oss beskjed

Når campen er ferdig, vil du snakke engelsk med mer selvsikkerhet, klar til alt det gøye som venter deg og ny lærdom i high school-utvekslingen – og du vil være klar til å få nye venner. Du vil også umiddelbart få et nettverk med andre utvekslingsstudenter som du kan holde kontakten med når dere alle legger ut på denne livsendrende reisen. Er du klar til å forberede deg på high school-utvekslingen? Fyll ut skjemaet nedenfor for å få mer informasjon om English Prep Camp.

Start planleggingen i dag! Møt oss på for et gratis og uforpliktende møte og motta mer informasjon om våre onlineprogram.

*” indikerer påkrevde felt

Hidden
Hidden
Er du student eller foresatt?*
Fødselsdato*
Hidden
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Avtal konsultasjon