Select High School

Finn den perfekte high school i Australia

Når du registrerer deg for vårt Select High School-program, får du selv velge hvilken skole i Australia du vil studere på.

Dette passer perfekt for deg som allerede har bestemt deg for hvordan du vil at utvekslingsåret i landet skal være. Kanskje du vil studere i nærheten av stranden, ta bestemte fag eller kunne drive med en spesiell utendørsaktivitet som f.eks. surfing eller dykking.

Vi tilbyr et stort utvalg av skoler over hele Australia. Nedenfor finner du de mest populære videregående skolene vi tilbyr i landet.

High schools i Australia

Nedenfor finner du vårt utvalg av de mest populære videregående skolene vi tilbyr. Les mer om de ulike skolene, og ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål! 

banner-img

Mountain Creek State High School, Sunshine Coast

Mountain Creek State High School er en stor skole med ca. 2 000 elever. Skolen ligger 70 km nord for Brisbane og kun 4 km fra den populære surfestranden Mooloolaba på Sunshine Coast.

Den akademiske standarden på skolen er høy og du kan velge blant mange ulike fag. Skolen har et eget dansestudio og teater, og passer både deg som går studiespesialisering og musikk, dans og drama.

Trinity Bay State High School, Cairns

Trinity Bay State High School ligger ca. 5 km vest for Cairns sentrum. Dette er en moderne skole som er omringet av vakre tropiske omgivelser. Skolen har ca. 1700 elever, og miljøet på skolen er vennlig og imøtekommende.

Skolen tilbyr et stort utvalg fritidsaktiviteter, som drama, svømming, kunst og en årbokkomité. Du vil også få mulighet til å delta på en del skoleturer i løpet av året.

Helensvale State High School, Gold Coast

Helensvale State High School er også en regional skole, men er allikevel en av delstatens største skoler, med hele 2600 elever.

Til tross for at Helensvale er en stor skole, aksepterer de maks 25 internasjonale elever per skoleår. Dette betyr at skolen har mulighet til å tilrettelegge programmet for hver enkelt elev. Skolen har et av Queenslands beste utvalg av fag og tilbyr også flere morsomme turer i løpet av skoleåret. 

banner-img

Sikre deg plass på skole i Australia

Møt oss for et gratis og uforpliktende intervju der vi vil fortelle mer om de ulike skolene vi tilbyr i Australia. Sammen kan vi skreddersy det perfekte utvekslingsåret for deg og sørge for at det store australske utvekslingseventyret ditt blir akkurat slik du ser for deg.    

Start planleggingen

Send oss ​​dine detaljer og en av våre high school-eksperter kontakter deg for en personlig og gratis konsultasjon. La drømmen bli virkelighet!

*” indikerer påkrevde felt

Fødselsdato
Hidden
Hidden
Er du student eller foresatt?*
Hidden
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Avtal konsultasjon