USA Boarding Exchange

En eksepsjonell utdanning til en rimelig pris

Boarding school i USA passer perfekt for studenter som vil ha en rikere opplevelse, men med skolepenger på opptil 35 000 – 65 000 dollar pr. år er de alt for dyre for folk flest. Vårt U.S. Boarding Exchange-program gjør eksepsjonell utdanning rimeligere.

Når du søker på dette programmet, vil våre high school-eksperter finne en god boarding school til deg, til lavest mulig pris. Du får den eksklusive boarding school- – førsteklasses akademikere, utrolige fasiliteter, et vell av fritidsaktiviteter og overnatting på campus – alt til en rimelig pris.

Prisen inkluderer alt og vi har døgnåpen støtte

USA Boarding Exchange-programmet gir deg alt det grunnleggende til én pris. Undervisning, bosted på campus, helpensjon med sunne måltider og flybilletter er inkludert. Teamet vårt gir deg også god støtte når du trenger det, fra før programmet starter til tilsyn fra voksne gjennom hele programmet.

Du får velge én favoritt fra en liste over idretter og fag, og vi garanterer at du blir plassert på en skole som tilbyr det.

Perfekt for studenter som

  • ønsker boarding school-opplevelsen til best mulig pris
  • ønsker å bo og studere i et støttende og og elitepreget miljø
  • ønsker å være omgitt av sine nye amerikanske og internasjonale venner
  • ønsker enkel tilgang til klasse- og campusaktiviteter hele uken og i helgene – bare noen skritt unna
  • ønsker en solid akademisk vei mot fremtiden

Learn for life and succeed in life

USA Boarding Exchange gir deg en opplevelse for livet som gjør deg klar for en vellykket fremtid. Se denne korte guiden om hvordan du planlegger året ditt. Deretter kan du bestille gratis rådgivning med oss for å gjøre planen til virkelighet.

Det er mer enn en skole, det er en livsstil

USA Boarding Exchange-opplevelsen er morsom, svært lærerik og praktisk. Bo på campus blant amerikanske og internasjonale studenter. Mange av dem vil du ha som venner for livet. Velg fra et bredt utvalg av sunne matalternativer, tilberedt fersk hver dag, med mulighet for tilpasning til dine kostholdspreferanser. Delta i idrett, kunst og andre fritidsaktiviteter, i moderne fasiliteter få skritt unna klasserommet. Med USA Boarding Exchange får du en rikholdig livsstil til en pris du har råd til.

Tidlig bekreftelse sikrer enklere planlegging

Plassen din i USA Boarding Exchange-programmet er garantert så snart du er tatt opp i programmet. Innen to til fire uker etter at du har sendt inn søknaden din, vet du nøyaktig hvor du skal studere og bo i USA. Det gjør det enklere å planlegge gir deg mer tid til å glede deg – og fortelle vennene dine.

Få det du ønsker USA Boarding Exchange-opplevelsen

Som USA Boarding Exchange-student kan du velge fra en liste med valgmuligheter som inkluderer bestemte idretter – f.eks. fotball, amerikansk fotball og golf – og kunstneriske sysler som bl.a. drama og dans. Du kan også velge et spissere fokus på akademia, ved å velge Advanced Placement-programmet med fokus på f.eks. differensialregning eller vitenskap. Du kan også velge språk, bl.a. kinesisk, tysk, fransk og spansk. Med sin rikholdige akademiske læreplan har amerikanske internatskoler mye å tilby studenter som ønsker å bane vei for livet på universitetet.

Start planleggingen

Send oss ​​dine detaljer og en av våre high school-eksperter kontakter deg for en personlig og gratis konsultasjon. La drømmen bli virkelighet!

"*" indicates required fields

Fødselsdato
Hidden
Hidden
Er du student eller foresatt?*
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Avtal konsultasjon