Boardingskole-programmet

Alt du trenger rett rundt hjørnet

Hvis du vil ha en unik akademisk erfaring mens du bor på et sted som minner om et all-inclusive feriested, da kan boardingskole være noe for deg. Her vil du bo midt på campus, bare noen steg unna klasserommene dine, skolens treningssenter, og andre fasiliteter. Du vil ha sunne måltider hver dag, fritidsaktiviteter på området, og skoleundervisning i verdensklasse. Livet på campus er en unik opplevelse som bare er mulig å oppleve hvis du går på boardingskole.

Learn for life på boardingskoler i USA, England, Irland, Canada, Australia, New Zealand, Frankrike, Spania og Italia.

Boardingskoler er kjent for gode akademiske programmer som forbereder studentene på å begynne på noen av verdens beste høyskoler og universiteter. Men mange tilbyr også fasiliteter, kurs og aktiviteter du ikke finner på andre videregående skoler. Vi har plassert studenter på boardingskoler som tilbyr et globalt entreprenørskapsprogram, pre-profesjonell ballett eller flytimer på en privat flystripe. Noen har til og med rideprogrammer med stall og hester rett på campus. Tenk deg hva du kan oppleve og lære i boardingskole.

Klarer du ikke å velge blant alle de flotte alternativene? High school-ekspertene våre er her for å hjelpe

Det er så mange programmer og fasiliteter du bør vurdere når du velger en boardingskole. La våre utvekslingseksperter hjelpe deg med å ta det riktige valget, basert på dine personlige og akademiske mål.

Boardingskole programdetaljer

Tilgjengelige land: USA, England, Irland, Canada, Australia, New Zealand, Frankrike, Spania og Italia

Alder: 13-19

Bosted: I hybel på skolens campus, med voksent tilsyn 24/7

Varighet: Skoleår, semester, flere år eller korttid

Oppfølging: Kontinuerlig oppfølging fra vårt One Team Across the Globe

Områdevalg: Ja, du kan velge nøyaktig den skolen du vil!

Utenlandsk vitnemål? Mulig på mange skoler i USA, og noen i andre land

Hvem er det for: Studenter som ønsker noe helt spesifikt, eller vil ha særlig fokus på et høyt akademisk nivå

En opplevelse for livet

Utveksling er en opplevelse for livet, som vil forme fremtiden din. Sjekk ut denne korte guiden for å planlegge ditt utvekslingsår. Book deretter et gratis møte med oss, for å gjøre om drømmen til virkelighet.

Med skolen rett rundt hjørnet

Som boardingskolestudent er hjemmet ditt på campus. Du får sove lenge fordi første time er, bokstavelig talt, rett rundt hjørnet. Du vil umiddelbart få et fellesskap av lokale og internasjonale studenter som er dine klassekamerater, naboer og kanskje til og med romkameratene dine. I tillegg vil du få servert måltider hver eneste dag

Boarding school til lavest mulig pris

Vårt USA Boarding Exchange-program lar deg oppleve et høyt akademisk nivå, mange spennende aktiviteter, gode og tilrettelagte fasiliteter, og et unikt fellesskap, som man ikke finner et annet sted enn på boardingskole. Alt dette får du hos oss, til en brøkdel av hva det ville kostet til vanlig. Du velger sport, fag, kunst, språk eller område, og deretter vil våre high school-eksperter matche deg med en skole som passer akkurat for deg.

Start planleggingen

Send oss ​​dine detaljer og en av våre high school-eksperter kontakter deg for en personlig og gratis konsultasjon. La drømmen bli virkelighet!

"*" indicates required fields

Fødselsdato
Hidden
Hidden
Er du student eller foresatt?*
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Avtal konsultasjon