Velg hvor i Frankrike du ønsker å studere

Begrenset antall plasser - førstemann til mølla

Med Educatius får du en unik mulighet til å be om hvor i Frankrike du helst vil tilbringe utvekslingsåret på high school.

Når du søker om et år på high school med Classic High School-programmet, får du mulighet til å be om å bli plassert i et bestemt område. Vi oppfyller ønsket ditt såfremt vi har ledige plasser igjen på nettopp ditt foretrukne sted, og så lenge eventuelle krav, f.eks. en godkjent søknad, er oppfylt.

Så sørg for å søke i tide – førstemann til mølla!

Raske fakta

Elevenes alder: 14–18 år

Avreise: September eller januar

Språkkrav: Ingen, men grunnleggende franskkunnskaper anbefales

Visum: Nei

Soft Landing Camp: Ja, i Paris

Skoledag: Vanligvis fra 8,30 til 17,00

Subjects: Det er både obligatoriske fag og valgfag

Programmer: Flere valgmuligheter

banner-img

Vårt utvalg av områdeforespørsler

I Frankrike er vi alene om å tilby et bredt utvalg av regioner å velge mellom.

Regionvalg – be om din foretrukne region

Hvis du allerede vet hvilken region i Frankrike du helst vil bo i, kan du komme med en forespørsel gjennom vårt Regionvalg.  

Med dette valget kan du legge inn en forespørsel om å studere i den historiske provinsen Normandie i nord eller Occtanie i det populære sør, eller en av mange andre regioner!

Bretagne

Bretagne er en halvøy som er kjent som et av de vakreste områdene i hele Frankrike. Området er omgitt av Den engelske kanal og Biscayabukta, og tilbyr mange strender og viktige historiske steder.  

Centre-Val de Loire

Centre-Val de Loire er en region som ligger midt i Nord-Frankrike, ikke så langt unna viktige byer som Paris og Nantes.  
Området er mest kjent for sine mange vingårder og slott, og er derfor et utmerket valg for deg som ønsker å få en idyllisk opplevelse i hjertet av Frankrike.  

Grand Est

Grand Est ligger i det nordøstlige Frankrike og grenser til Belgia, Luxemburg, Sveits og Tyskland. Som den eneste franske regionen som grenser til mer enn to land, gir den deg mulighet til å reise til flere andre land. 
Strasbourg er den største byen i området og svært populær blant både utvekslingsstudenter, turister og lokalbefolkningen.  

Hauts-de-France

Nord for hovedstaden Paris finner du regionen Hauts-de-France. Regionen grenser til både Belgia og England, gjennom Den engelske kanal. 
Det er det nest tettest befolkede området, med den sjarmerende byen Lille som hovedstad.  

Normandy

Du kjenner sikkert igjen Normandie og D-dagen fra historietimene på skolen. Nå får du muligheten til å tilbringe utvekslingsåret i denne historiske og verdenberømte regionen. 
Du kan se frem til et utvekslingsår fullt av ny kunnskap, dager på stranden og turer til noen av områdets mange slott.  

Nouvelle-Aquitaine

Nouvelle-Aquitaine ligger ved kysten av det sørøstlige Frankrike. Her finner du den berømte byen Bordeaux, også kjent som verdens vinhovedstad.  
Nouvelle-Aquitaine er Frankrikes fremste region innen forskning og innovasjon, og universitetene i området er populære bland studenter fra hele verden. Å være utvekslingsstudent her er et utmerket valg. 

Occitaine

Occitaine er en vakker region i Sør-Frankrike, like ved grensen til Spania. Her finner du populære byer som Montpellier og Toulouse. 
I denne regionen er været ofte varmere enn i nord, perfekt for deg som setter pris på et litt lunere klima.  

Pays de la Loire

Pays de la Loire er en region i det vestlige Frankrike hvor blant annet byene Nantes og Angers ligger. Regionen er kjent for å ha noen av de vakreste slottene i Frankrike. 
Når du studerer her, bør mange av dem absolutt settes på listen over ting du bare MÅ se! 

Legg inn forespørsel om område i Frankrike

Møt oss for en gratis og uforpliktende samtale der vi vil fortelle mer om våre områdeforespørsler og utvekslingsprogrammer i Frankrike. Vi har begrensede plasser på hvert område, og mange av dem forsvinner raskt, så sørg for å sikre deg din før det er for sent.   

Avtal konsultasjon