Select high school

Finn den perfekte high school i New Zealand

Når du registrerer deg for vårt Select High School- eller Boarding School-program, får du selv velge hvilken skole i New Zealand du vil studere på.

Dette passer perfekt for deg som allerede har bestemt deg for hvordan du vil at utvekslingsåret i landet skal være. Kanskje har du lyst til å ta bestemte fag, kunne drive med favorittidretten din på et mer profesjonelt nivå, eller studere i drømmebyen.

Vi tilbyr et stort utvalg av skoler over hele New Zealand. Nedenfor finner du våre mest populære high schools og boarding schools.

High Schools i New Zealand

Nedenfor finner du vårt utvalg av de mest populære videregående skolene i vårt Select High School-program.  

Waihi College

Waihi College har ca. 700 elever og ligger på Nordøya i byen Waihi Beach. Waihi Beach er en vakker kystby som ligger to timer sør for Auckland. I Waihi Beach finner du en 9km lang hvit sandstrand som er populær å besøke året rundt. Dette er et perfekt område for deg som ønsker å surfe eller prøve paddle boarding i løpet av ditt utvekslingsår i New Zealand.   

Kerikeri High School

Kerikeri High School ligger i KeriKeri, som er den største byen i Bay of Islands på Nordøya. Byen har et subtropisk klima og ligger ca. tre timer nord for Auckland. Byens unike og naturlige skjønnhet lokker internasjonale elever fra hele verden til et trygt og vakkert miljø. Skolen tilbyr blant annet hesteridning, golf, seiling og mange andre aktiviteter som kan hjelpe deg å bli en del av den livlige KeriKeri livsstilen.  

Katikati College

Katikati College har nærmere 900 elever og ligger på Nordøya, ca. 40 km vest for Tauranga. KatiKati er en fargerik by, kjent for sin vakre kunst på byens husvegger. Byen er omgitt av frukthager og grønne jordbruksområder. KatiKati College tilbyr mange sporter og aktiviteter, og du kan velge blant cricket, rugby, fotball, volleyball, squash, klatring og mye mer. Du kan også velge Outdoor Education programmet, hvor du tilbringer åtte timer i uken utendørs. 

Waimea College

Waimea College ligger helt nord på Sørøya i byen Richmond. Skolen har ca. 1500 elever med store uteområder. Elvene på skolen deles inn i fire hus, hvor hvert hus konkurrerer mot hverandre gjennom skoleåret. Det arrangeres blant annet arrangement kalt “House Sports Day” hvor elevene samler poeng for sitt lag. Du kan også velge Outdoor Education på Waimea College. Da tilbringer du deler av undervisningen utendørs og du får blant annet mulighet til å rafte, klatre og utforske grotter. 

banner-img

Boarding Schools i New Zealand

Nedenfor finner du informasjon om internatskolen vil tilbyr i New Zealand.  

banner-img

King’s College

King’s College er en anerkjent boarding-skole som ligger i Auckland. Skolen holder høy akademisk standard, og er et perfekt valg for deg som er opptatt av å oppnå gode resultater på skolen. Skolen har ikke bare fokus på det akademiske, men tilbyr også en ekspertise innen kunst, kultur og sport.

banner-img

Scots College

Som elev på Scots College bor du på en internatskole i den koselige hovedstaden Wellington. Skolen var tidligere en ren gutteskole, men tilbyr nå utdanning for både gutter og jenter. Også denne skolen er kjent for sitt høye akademiske nivå, og lokker derfor internasjonale elever fra hele verden. Campuset har store grønne områder, og er en fantastisk plass å bo på.

Sikre deg plass på skole i New Zealand

Møt oss for et gratis og uforpliktende intervju der vi vil fortelle mer om de ulike skolene vi tilbyr i New Zealand. Sammen kan vi skreddersy det perfekte utvekslingsåret for deg og sørge for at det store utvekslingseventyret ditt blir akkurat slik du ser for deg.    

Avtal konsultasjon