Online språkkurs i spansk

Vi tilbyr et tre-ukers gratis forberedende nettkurs i spansk for å gjøre deg så klar så mulig for din utveksling. Kurset holdes på slutten av sommeren, rett før utvekslingen din starter.

Vi anbefaler alle å delta på kurset ikke bare for at kan øve på språket, men også slik at du kan få mye informasjon om spansk kultur og levesett. Du får også møtt de andre utvekslingsstudentene som skal til Spania. Det kan også hende du møter noen av dem igjen på Soft Landing Camp eller på din destinasjon.

Om kurset

Kurset foregår over Zoom og vil inneholde spansk-timer og workshops på spansk og engelsk. Vi samarbeider med den sertifiserte skolen i det kjente universitetsbyen Salamanca. Alle studentene vil få et diplom i slutten av kurset.

Du deltar i timene 2-3 timer hver morgen fra mandag til fredag. Der går dere gjennom grammatikk og grunnleggende vokabular, lær deg verdifulle uttrykk og bli med på quiz og spill med dine klassekamerater. Hver time tar deg et skritt nærmere å lykkes med ditt mål: å føle deg mer selvsikker og kunne kommunisere bedre på spansk.

Det blir morsomme workshops hver mandag, onsdag, og torsdag der du kan lære om spansk kultur, geografi, historie, festiviteter, musikk, politikk, og mye mer.

Inkludert i programprisen

Hvert klassetrinn har maximum 12 studenter. Skolen vil dele elevene inn i trinn basert på en prøve. På denne måten er vi sikre på at alle studentene får riktig vanskelighetsgrad for sitt nivå og hjelp med sine behov. Du får 28 timer med klassetimer og ni kultur-workshops for 55 minutter hver.

Kontakt oss for å melde deg på kurset.

Varighet

Tre skoleuker online.

Ta kontakt med en high school-ekspert

*” indikerer påkrevde felt

Hidden
Er du student eller foresatt?*
Hidden

Dette sier tidligere studenter i Spania

CECILIA, I SPANIA

Jeg valgte å reise til Spania som utvekslingsstudent fordi jeg ønsket å lære spansk, lære mer om spansk kultur og hvordan det er å bo her i Spania.
– Cecilia, Spania

JULIE, I SPANIA

En ting jeg har lært er: Vi forstår ikke alltid hverandre (spesielt ikke i begynnelsen), men så lenge alle er positive og åpne betyr det ikke så mye.
– Julie, Spania

Få en opplevelse for livet

Utvekslingsåret er en opplevelse du bare får én gang og som du vil huske for resten av livet. Se denne korte guiden om hvordan du planlegger året i Spania. Deretter kan du bestille gratis rådgivning med oss for å gjøre planen til virkelighet.

Soft Landing Camp i Madrid

Før forberedelseskurset i spansk starter, får du en innføring i den vakre hovedstaden Madrid med vår alltid populære Soft Landing Camp. Du og de fremtidige klassekameratene dine vil få en fin innføring i den vakre hovedstaden, og sjansen til å bli kjent med hverandre.

Avtal konsultasjon