Utvekslingsår i Florida

Gå på high school i solskinnsstaten

Solskinnsstaten venter på deg! Blant rik historie og kulturelle innslag kan du lære for livet og ta et high school-utvekslingsår med Educatuius. Uforsk romfart ved NASA Space Centre, opplev Everglades eller dra til Disney World og Universal Studios i Orlando. Denne staten kan by på både moro, historiske steder og nærhet til populære feriemål. Et år (eller semester) i Florida er en unik mulighet til å oppleve high school og leve i en av USAs mest populære destinasjoner! Utforsk den typiske amerikanske kulturen sør i USA, og søk deg til Florida.

Populære valg i Florida

Få ditt livs opplevelse

Å reise på utveksling er en opplevelse du vil huske resten av livet. Avtal et intervju nå, eller last ned vår high school guide!

Gå på en high school i Florida

Å studere i utlandet med Educatius betyr at vi vil veilede deg til å finne det perfekte programmet. Og uansett hvilket program du velger, vil du lære for livet, med støtte fra vårt One Team Across the Globe.

Hos oss kan du finne ditt perfekte program. La oss presentere alle alternativene for deg. Hvert av programmene våre er laget for at du skal kunne være uavhengig, men samtidig ha et sikkerhetsnett.

    • I vårt USA Classic-program kan du, mot et lite ekstra beløp, søke om å bli plassert i Florida, og du betaler kun for det dersom ønsket blir innvilget. Dette kommer an på hvor mange plasser som er tilgjengelig. Legg merke til at det er begrensede plasser, og disse vil bli tildelt etter førstemann-til-mølla-prinsippet.

 

  • Med vårt Select-program kan du velge akkurat den skolen eller distriktet i byen du ønsker: Miami, Orlando eller kysten. Vi har et fantastisk utvalg av både private og offentlie skole i Florida slik at du kan få akkurat den beliggenheten, sporten og fagene du drømmer om! Våre eksperter vil hjelpe deg til å finne den perfekte matchen. Å velge et Select Program vil gi deg mest mulig kontroll over utvekslingsprogrammet ditt – og du kan tilpasse det etter hva du ønsker å oppleve mest! Se for deg en privat skole på stranden, eller en offentlig skole som kan tilby et proft golfprogram. Med vårt USA Select-program har du størst mulig kontroll og velger den skolen som passer best til akkurat din drøm!

Søk på vårt Select High School-program og velg din high school i Florida

Hvis du vil ha mest mulig kontroll over hvor du skal studere og bo, da er Select High School noe for deg. Du kan velge mellom 20 skoler, både offentlige, private, og til og med boardingskoler. Velg en privatskole hvis du vil ta akademiske sport- og kunstprogrammer, samt en naturlig vei inn til høyere utdanning. Eller en offentlig skole hvis du vil ha en tradisjonell high school-opplevelse.

En boardingskole er perfekt hvis du ønsker mindre klasser med tett oppfølging fra lærerne, og å bo på campus, med kun en kort spasertur til skolen hver dag. Mulighetene er uansett mange, og skolene kan til sammen tilby mange spennende akademiske retninger, som programmer for fremtidige piloter, IB-programmer, sports-programmer eller kunst-programmer. I helgene kan du også finne på morsomme ting med klassekameratene dine. Dette er en upåklagelig forberedelse til høyere utdanning, samtidig som du kan ha det mye gøy!

One Team Across the Globe

Vi tilhører en stor, etablert organisasjon, Educatius Group AB, og har søsterselskaper og nære samarbeidspartnere i mange land. Dette gjør oss til et utrolig team over hele verden, med ett felles mål om å sørge for at hver student får en fantastisk reise – sammen er vi One Team Across the Globe.

Start planleggingen

Send oss ​​dine detaljer og en av våre high school-eksperter kontakter deg for en personlig og gratis konsultasjon. La drømmen bli virkelighet!

"*" indicates required fields

Fødselsdato
Hidden
Hidden
Er du student eller foresatt?*
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Avtal konsultasjon