Utveksling i California

Gå på en high school i the Golden State

California er det mest populære valget blant utvekslingsstudenter som vil til USA. Det er den tredje største amerikanske staten og er kjent for sine store kontraster: fjell, strender, spennende byer, nasjonalparker og kjente fornøyelsesparker. Golden State har mye å tilby spesielt for sportsentusiaster. Det varme været og nærheten til havet gjør det til et ideelt sted for kitesurf, surfing og vannski.

Et år på utveksling i California er en unik mulighet til å fordype deg i den amerikanske kulturen, og spisse engelsken din ved å få nye amerikanske venner. Tenk å tilbringe utvekslingen din i samme stat som Hollywood, Disneyland, Silicon Valley, Yosemite og mye mye mer!

Populære valg i California

Få din livs opplevelse

Å dra på utveksling er en opplevelse du vil huske for resten av livet. Avtal et intervju med oss i dag, eller last ned vår high school guide!

Gå på high school i California

Å studere i utlandet med Educatius betyr at vi vil veilede deg til å finne det perfekte programmet. Og uansett hvilket program du velger, vil du lære for livet, med støtte fra vårt One Team Across the Globe.

Hos oss kan du finne ditt perfekte program. La oss presentere alle alternativene for deg. Hvert av programmene våre er laget for at du skal kunne være uavhengig, men samtidig ha et sikkerhetsnett.

    • Med vårt Classic-program kan du, for en ekstra kostnad, søke om å bli plassert i California. Dette må kun betales dersom ønsket blir oppfylt, noe som kommer an på hvor mange plasser vi har igjen. Med vårt USA Classic-program kan du velge region, stat og sikre deg plassen ved en high school i USA. Legg merke til at det er begrensede plasser, og førstemann-til-mølla-prinsippet.
    • Med vårt Select-program kan du velge akkurat den skolen og distriktet i byen du ønsker: San Francisco, Santa Barbara, Los Angeles, Calabasas og mer. Vi har et fantastisk utvalg av skoler i California, slik at du kan få akkurat den beliggenheten, sporten og fagene du drømmer om! Våre eksperter vil hjelpe deg til å finne den perfekte matchen. Å velge et Select Program vil gi deg mest mulig kontroll over utvekslingsprogrammet ditt – og du kan tilpasse det etter hva du ønsker å oppleve mest! Og alt dette er omringet av en mangfoldig kultur, stabilt solvær og utrolige strender, som gjør California til det aller mest populære stedet for utvekslingsstudenter.
    • Med vårt USA Select-program har du størst mulig kontroll og velger den skolen som passer best til din drøm! Se for deg å dra på stranden rett etter skolen. Vi har til og med skoler som ligger rett på stranden! Alle de berømte stedene venter på deg.

Søk på vårt Select High School-program og velg din high school i California

Et utvekslingsår i California er ideelt for alle som ønsker å nyte livet på high school i solen. Her ligger noen av våre mest populære skoler i USA. På vårt Select High School-program kan du velge nøyaktig hvilken skole du skal på i California. Du kan velge en skole i kjendisenes Hollywood, en kunstskole i California, eller en boardingskole in Los Angeles-området. Lev det tradisjonelle high school-livet med pep rallies og prom nights, og utvid din akademiske horisont ved å tilpasse året i utlandet til akkurat slik du selv ønsker det.

One Team Across the Globe

Vi tilhører en stor, etablert organisasjon, Educatius Group AB, og har søsterselskaper og nære samarbeidspartnere i mange land. Dette gjør oss til et utrolig team over hele verden, med ett felles mål om å sørge for at hver student får en fantastisk reise – sammen er vi One Team Across the Globe.

Start planleggingen

Send oss ​​dine detaljer og en av våre high school-eksperter kontakter deg for en personlig og gratis konsultasjon. La drømmen bli virkelighet!

*” indikerer påkrevde felt

Fødselsdato
Hidden
Hidden
Er du student eller foresatt?*
Hidden
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Avtal konsultasjon