Erklæring om finansiell stabilitet og sikkerhet for våre utvekslingsstudenter

Vi i Explorius Educatius AS er stolte over å være en del av Educatius, en veletablert og økonomisk solid organisasjon med en vellykket historie innen utvekslingsprogrammer. Dette gir oss muligheten til å tilby en trygg og kvalitetssikret opplevelse for alle våre utvekslingsstudenter.

Et stabilt og velfungerende finansielt system er vår og våre kunders sikkerhet. Vi ønsker å forsikre alle foresatte som vurderer å sende sine barn på utveksling gjennom oss om følgende:

Økonomisk trygghet: Vi har gjennomført omfattende økonomiske sikkerhetsforanstaltninger for å beskytte foresattes økonomiske interesser. Dette inkluderer at vi har en bærekraftig økonomisk modell og tilfredsstiller alle gjeldende juridiske krav.

Educatius-støtte: Som en del av Educatius-familien kan vi dra nytte av Educatius’ økonomiske styrke og støtte. Educatius har en solid økonomisk bakgrunn og har oppnådd både det prestisjefylte Nordisk Tillväxtsigill som anerkjennelse for sin økonomiske vekst og stabilitet, samt «Triple A rating» fra UC i ti påfølgende år. Denne vurderingen representerer den høyest mulige kredittscoren tildelt av UC, Sveriges fremste selskap for forretninger og kredittinformasjon. Dette bemerkelsesverdige resultatet underbygger vår økonomiske stabilitet og pålitelighet i utdanningssektoren.

Avreisegaranti: For å gi ytterligere trygghet til våre studenter, tilbyr vi en avreisegaranti. Dette innebærer at dersom noe uforutsett skulle oppstå, vil vi sørge for at studenten får muligheten til å delta på et annet program eller reise på et senere tidspunkt uten ekstra kostnader.

Den økonomiske stabiliteten til Explorius Educatius AS og Educatius gir oss muligheten til å gi en utvekslingsopplevelse med minimal risiko for våre studenter og deres foresatte.

På vegne av Explorius Educatius AS er vi stolte av vårt Nordisk Tillväxtsigill samt «Triple A rating» fra UC, og forpliktet til å fortsette å tilby sikre og spennende utvekslingsmuligheter for våre studenter.

Med Vennlig hilsen,
John Cedergårdh
CEO of Educatius Group

Avtal konsultasjon