sustainability-global-impact

Global Impact

Vårt oppdrag strekker seg langt utenfor klasserommet

Som en del av Educatius Group tror vi på utdanningens forvandlende kraft, og som organisasjon er vi opptatt av å ha en positiv og varig innvirkning på verden. Vi har tilpasset bærekraftsmålene våre til FNs mål, og vi er stolte av å kunne presentere et bredt spekter av virkningsfulle initiativer over hele verden. Dette inkluderer vår forpliktelse til å gi alle lik tilgang til utdanning gjennom Aiducatius Foundation, fremme robusthet blant studentene våre og styrke lokalsamfunn gjennom vårt Community Impact Fund.

Kompensasjon

Utenlandsreiser for studenter

Vi er opptatt av å kompensere for miljøpåvirkningen fra studenters utenlandsreiser og integrere bærekraft i vår forretningspraksis. I tillegg til å støtte Aiducatius treplanting har vi forpliktet oss til å investere i globale klimatiltaksprosjekter. Fra og med 2023 kompenserer Educatius for karbonutslippene fra studentenes flyreiser, basert på beregninger gjort av en uavhengig organisasjon. Vi har utviklet en handlingsplan for bærekraft for å måle utslipp, utvikle strategier for reduksjon og avbøtende tiltak med karbonkreditter og støtte FNs mål for bærekraftig utvikling

» Som en organisasjon som spesialiserer seg på utveksling og inspirerer til å bringe verden sammen, er jeg overbevist om at vi har en forpliktelse til å sørge for at vi også bidrar direkte som bedrift, og derfor jobber vi kontinuerlig med å forbedre vårt arbeid med bærekraft, påvirkning og samfunnsansvar. Educatius har nylig lansert flere positive initiativer som vil ha en reell innvirkning, og vi vil fortsette arbeidet vårt for å sikre at vi gjør vårt for verden og miljøet.»

PETE JACKSON, CHIEF OPERATING OFFICER, EDUCATIUS GROUP

 Resiliens

Trivsel som utvekslingsstudent

Hvert år tar Educatius imot tusenvis av internasjonale studenter fra mer enn 50 nasjoner. Vårt mål med Global Youth Resilience Initiative er å støtte resiliens blant våre high school-studenter som begir seg ut på en transformativ reise som baner vei for personlig vekst!

Lær mer
Aiducatius

Å gi tilbake

Selv om det å studere i utlandet kan være en oppnåelig drøm for noen, er det ikke alle studenter som har denne muligheten. Møt Aiducatius, søsterorganisasjonen vår, som støtter skoler i Afrika og Latin-Amerika for å forbedre programmene deres og gi elevene bedre tilgang til utdanning. Aiducatius sørger også for nødvendigheter som uniformer og måltider, planter frukttrær og graver brønner. Denne praktiske hjelpen sikrer bærekraftig utdanning, noe som ikke bare kommer elevene til gode, men også familiene og lokalsamfunnene deres. Hver eneste internasjonale Educatius-student bidrar til disse positive endringene.

Lær mer
Subpages image + text: 640x480px – smiling-girl-in-classroom-640x480px
Treplanting

Økende bærekraftig påvirkning

Vi er klar over de negative konsekvensene av flyreiser som internasjonal studentutveksling krever, og har derfor støttet treplanting og naturvernprosjekter i Tanzania siden 2009. Bare i 2022 plantet vi totalt 12 350 trær på skoler og helsesentre i Tanzania, noe som kom mer enn 60 000 ungdommer til gode. Educatius Group ble utnevnt til finalist i 2023 WYSTC Global Youth Travel Awards for fremragende bidrag til FNs mål for bærekraftig utvikling.

Åpner nye horisonter

Fondet for samfunnspåvirkning

Internasjonale studenter som reiser på utveksling, åpner horisonten og utvider perspektivene sine ved å blande visdom fra hjemlandet og utvekslingsdestinasjonen. I mars 2024 kan nåværende Educatius-studenter fra hele verden søke om å vinne et stipend på 5000 USD til 2024 Community Impact Fund. For å forbedre hjemstedet, inspirert av deres globale erfaring.