Beskyttelse ved avbestilling

Programforsikring

Det er obligatorisk å tegne en forsikring som dekker studenten gjennom hele oppholdet. Forsikringen som Educatius tilbyr er spesielt laget for utveksling og dekker blant annet sykdom, ulykke og ansvar. Kontakt oss for pris og fullstendig oversikt over vilkårene.

Risikosportforsikring*

Om du skal delta i en risikosport eller -altivitet  er det viktig at du er dekket av risikosportforsikring. Alle studenter som skal reise til Australia og New Zealand må kjøpe risikosportforsikring.Risikosportforsikringen koster 1 295 NOK.

*Risikoforsikringen dekker ikke aktiviteter vurdert til å være ekstremsport.

Kontakt oss for mer informasjon om hva risikosportforsikringen dekker. 

 

Avbestillingsbeskyttelse

Avbestillingsforsikring

Educatius tilbyr en avbestillingsforsikring som gjelder hvis student eller en nær familie (foresatte / søsken) blir rammet av alvorlig sykdom, ulykke eller død. Legeattest kreves. Avbestillingsforsikringen gjelder også i tilfelle flystreik, mistet flyavgang ved avreise, reiserestriksjoner på grunn av en epidemi som ikke var kjent ved programmets bestilling. Med avbestillingsforsikringen får du programavgiften refundert med unntak av depositum og kostnaden for avbestillingsforsikringen. Avbestillingsforsikringen koster 3 950 NOK for Classic programmet og 5 950 NOK for Select programmet.

Utvidet avbestillingsforsikring

Classic High School 9 995 NOK av programprisen og Select High School 15 995 NOK Med utvidet avbestillingsforsikring kan studenten avbestille uten grunn og trenger heller ikke dokumentasjon fra lege. Studenten får tilbake hele programprisen med unntak av depositum så lenge avbestillingsskjema kommer inn mer enn en uke før avreise. Ved avbestilling mindre enn syv dager før avreise trer betingelsene for standard avbestillingsforsikring i kraft. 

Avtal konsultasjon