MØT DITT NORDISKE TEAM!

Ta del i et unikt utvekslingseventyr i løpet av utdanningen din!
Sikre deg trygg veiledning av vårt nordiske team som er stolt av å være en del av Educatius! I over 20 år har Educatius gjort drømmer til virkelighet for studenter over hele verden. Det nordiske teamet gir deg det beste av to verdener – Educatius sin ekspertise og globale nettverk kombinert med vårt lokale og engasjerte team i Danmark, Finland, Norge og Sverige.

Samarbeid for suksess
Studenter og foresatte får gjennom Educatius sitt nettverk støtte som strekker seg langt utenfor Norden. Vårt samarbeid med Educatius-kolleger over hele verden betyr at våre studenter har tilgang til omfattende støtte, kulturopplevelser og et globalt perspektiv under utvekslingen. Vi verdsetter vårt nordiske fellesskap, og gjennom vår tilknytning til Educatius bidrar vi til å fremme et inkluderende miljø globalt. Som Educatius-student vil du få støtte fra erfarne medarbeidere i våre nordiske land.

En fremtid med globale borgere
Vi deler visjonen om å forberede studenter på globalt medborgerskap sammen med Educatius. Sammen oppmuntrer vi til en global perspektiv og eksponerer studentene for ulike kulturer, språk og globale spørsmål. Ved å utnytte vårt nettverk til det fulle, utstyrer vi studentene våre med ferdigheter for å verdsette en stadig mer internasjonal verden.

Bli en del av det nordiske teamet
Som en stolt del av Educatius tilbyr Team Norden en unik kombinasjon av lokal støtte og globale muligheter. La oss sammen forme fremtiden, frigjøre potensialet og utvikle oss i en stadig skiftende verden. Velkommen til Educatius!

Educatius: Nordiske røtter, global visjon, lokalt engasjement
Educatius, et nordisk selskap grunnlagt i Sverige, er et bevis på sine røtter, samtidig som det har en global visjon. Educatius ble etablert med en forpliktelse til å levere kvalitetsløsninger for utdanning, og har i dag vokst utover sine nordiske røtter og utvidet sin rekkevidde internasjonalt.

Til tross for sin globale tilstedeværelse opprettholder selskapet en sterk lokal forankring ved å etablere kontorer i viktige nordiske land som Sverige, Danmark, Finland og Norge. Dette doble fokuset på internasjonal ekspansjon og lokalt engasjement gjenspeiler Educatius’ engasjement for å legge til rette for utdanningsmuligheter og samtidig holde kontakten med sin nordiske arv.

Julia Berner-Zhou
Director Educatius Nordics

Hvorfor begynte du å jobbe med utvekslingsstudenter?
Jeg har en internasjonal bakgrunn som kombinerer det danske med det tyske, spanske og kinesiske, noe som har gjort meg veldig åpen for ulike kulturer og levevis. Å utvide horisonten sin og få kjennskap til ulike livsstiler, samt evnen til å balansere ulike kulturer i ens eget liv, føler jeg er veldig givende og berikende. Derfor er det en glede for meg å følge de unge menneskene som gjennomgår stor personlig utvikling ved å dra på utveksling.

Har du en spesiell situasjon du har opplevd som har betydning for deg?
Det er mange gode og minneverdige situasjoner, men en spesiell opplevelse var da noen elever skulle fly fra USA til Danmark, men på grunn av flytrafikken strandet de i New York og måtte overnatte der, noe som ikke var ideelt! Jeg og en kollega kontaktet alle vi kjente i New York for å finne en voksen som kunne ta vare på dem, men uten hell – helt til jeg fikk tak i den danske ambassaden i New York. De sendte en ansatt for å plukke opp elevene i ambassadebilen og kjøre dem til et hotell (hvor denne ansatte også overnattet og passet på dem), og neste dag ble de trygt kjørt til flyplassen og sendt avgårde på flyet til København. Studentene hadde det bra og fikk en ekstra opplevelse med seg – og jeg var lykkelig over et sterkt internasjonalt samarbeid, som er det utveksling handler om.

Jeg har vært en del av Educatius og Educatius i snart 10 år, og det har vært utrolig inspirerende og motiverende, da vi får følge så mange unge mennesker som lever ut sine drømmer og utvikler seg år etter år. Både jeg og hele teamet mitt er dypt takknemlige for det berikende arbeidet vi får lov til å gjøre hver eneste dag.

Elnaz Biglary
Nordic Sales Manager

Elnaz reiste selv på high school utveksling til England i 2003. Det var et lærerikt og spennende år som gav henne riktig erfaring for videre karrierevalg. Elnaz startet å jobbe som programkoordinator for Educatius i 2017. Hun utmerket seg raskt ved å blant annet øke interessen for utveksling til England. Utveksling er noe hun brenner strekt for og har mye kunnskap innenfor alle våre programmer og destinasjoner. Elnaz mener at å reise til utlandet som student på videregående er en investering du vil dra nytte av resten av livet. Studentene våre blir mer selvstendige, trygge og fordomsfrie. Videre mener Elnaz at et utvekslingsprogram er en livsendrende beslutning, derfor det er viktig at kundene våre blir guidet av en organisasjon de kan stole på. Elnaz snakker tre språk og har over 20 års erfaring innenfor salg og service.

Linda Matrone
Nordic Customer Success Manager

Linda har vært på utveksling ved universitetet i Japan i 2010. Hun har en mastergrad i konfliktforskning med fordypning i interkulturell kommunikasjon og sosialpsykologi. Hun behersker flytende finsk, svensk og engelsk. Linda begynte å jobbe hos Educatius i 2016 som intervjuer for studenter som skulle til Japan. I 2018 begynte hun å jobbe som finsk ansvarlig for studenter som skulle på utveksling til Finland. I 2022 flyttet hun over til å jobbe med studenter som reiser fra Finland og de andre nordiske landene, spesielt studenter som skal til Japan. I 2023 ble Linda den nordiske kundesuksesslederen for Educatius Nordics, og hun jobber fortsatt hovedsakelig som koordinator og støtteperson for studenter som reiser utenlands. Lindas favorittdestinasjon med Educatius er Japan, som hun mener er undervurdert, og hun mener at alle burde reise dit!

Erica Eek
Senior Sales Coordinator

Erica’s første erfaring fra utveksling var i 1987 da hun selv reiste som utvekslingsstudent til Illinois, i USA. Sommeren 1995 fikk hun muligheten til å jobbe som leder på en Soft Landing Camp i New York. Deretter fulgte mer enn 15 års arbeid med internasjonal ungdomsutveksling. Erica har primært jobbet med USA og Canada, men har også lang erfaring med utveksling innen Europa og Australia. Sommeren 2017 reiste Erica’s egen datter på utveksling, så nå er erfaringen hennes bygget videre med erfaringen om hva det vil si å «tørre å slippe» når ungdom vil utforske verden – den beste opplevelsen foreldre kan gi barnet sitt!

Henriette Simensen
Program Coordinator

Australia, New Zealand og Canada

Olimata Jeng
Program Coordinator

Europe og Japan

Miriam Ødegård
Program Coordinator

Miriam flyttet til New York med hjelp fra Educatius høsten 2014 for å studere film- og TV-produksjon, hvor hun bodde i tre år før hun flyttet til Long Beach, California, for å studere engelsk litteratur. Før hun flyttet fra New York, jobbet Miriam med Educatius på Soft Landing Camp i 2016. Hun fullførte sin mastergrad i engelsk litteratur midt i 2020, så hun bestemte seg for å bli boende i California for å jobbe med et par oppstartsselskaper innenfor utdannelse og kulturell læring. I 2023 bestemte Miriam seg for å flytte tilbake til Norge for å være nærmere familien og for å jobbe hos Educatius som programkoordinator, for å gi studenter muligheten til å studere i utlandet, da hun vet fra erfaring hvor givende det er å lære om andre kulturer på nært hold. Hun føler sterkt at kunnskap og utdannelse er de viktigste verktøyene vi har, derfor er hun dedikert til å hjelpe studenter å få en fantastisk opplevelse ved å studere i et annet land.

Emmi Jussilainen
Sales Coordinator

Emmis reise med Educatius startet i 2009 da hun dro til New Zealand som utvekslingsstudent. Nå er jobben hennes å hjelpe nye studenter med å finne det perfekte programmet for dem, og gjøre året deres i utlandet til et fantastisk eventyr! Emmi har hatt en lang karriere innen kundeservice, så hun vil hjelpe deg med eventuelle spørsmål du måtte ha. I tillegg til New Zealand har Emmi også tilbrakt tid med backpacking i Australia og kjørt på veiturer i USA, så hun har personlig erfaring med disse destinasjonene. Emmi vokste opp tospråklig, så hun er glad for å hjelpe kunder både på finsk og svensk. Emmis favorittdestinasjoner hos Educatius ville selvfølgelig være New Zealand, men også det svært sjarmfulle Irland!

Ida Madsen
Salg- og markedsføringskoordinator

Hvorfor begynte du å jobbe med utvekslingsstudenter?

Jeg er sterkt motivert for å jobbe med utvekslingsstudenter på grunn av min dype fascinasjon for kultur og mulighetene for interkulturelt samarbeid som det gir. Denne interessen kan spores tilbake til studiene mine, der jeg fokuserte på kulturell intelligens, som førte meg helt til India. Denne forståelsen av kultur har næret min lidenskap for å jobbe med utvekslingsstudenter, fordi jeg tror utvekslingsprogrammer gir en unik mulighet for oss til å bedre forstå hverandre på tvers av kulturer. Jeg synes det er inspirerende å bidra til å skape rammen for studentenes utvekslingsopplevelser, da det ikke bare er en bemerkelsesverdig sosial erfaring, men også gir våre studenter innsikt i en ny kultur. Jeg tror dette har stor verdi for hver enkelt student og for vårt globale samfunn.

For meg er det utrolig spesielt å følge med på våre utvekslingsstudenters opplevelser gjennom sosiale medier. De deler glimt fra reisen sin gjennom entusiastiske studentovertakelser. Jeg synes det er spesielt givende å se hvor talentfulle studentene våre er til å dele sine daglige liv, interesser, opplevelser og råd. Jeg blir alltid imponert over deres evne til å beskrive både de fantastiske opplevelsene som nye vennskap og de mer utfordrende øyeblikkene som hjemlengsel. Derfor liker jeg å opprettholde kontakt med studentene våre før, under og etter utvekslingen deres, da de blir bedre til å uttrykke sine unike opplevelser.

High school-ekspertene

Vi i Educatius er spesialister på utveksling på high school og kan tilby utvekslingsstudentene våre et bredt utvalg av programmer.

Les mer her

One Team Across the Globe

Vi tilhører Educatius Group, en ledende og velrenommert organisasjon innen internasjonal utdanning.

Les mer her

Start planleggingen

Send oss ​​dine detaljer og en av våre high school-eksperter kontakter deg for en personlig og gratis konsultasjon. La drømmen bli virkelighet!

*” indikerer påkrevde felt

Fødselsdato
Hidden
Hidden
Er du student eller foresatt?*
Hidden
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Avtal konsultasjon