Aiducatius – Styrke gjennom utdanning

Tom og Anna-Karin Ericsson grunnla Aiducatius Foundation i 2009. Som grunnleggerne av internasjonal studentutveksling har både Tom og Anna-Karin omfattende kunnskap om verdien av utdanning.

Aiducatius Foundation er en Sverigebasert stiftelse som jobber for å støtte unges utdanning. I dag doneres penger til Gambia, Tanzania, Ecuador og Brasil. Explorius fokuserer på å støtte to Aiducatius-prosjekter; utdanning for studenter ved St. Martin Basic Cycle School i Kartong i Gambia, i tillegg til treplanting i Tanzania, en klimakompensasjon for reisene til våre studenter og ansatte.

«Vi mener at utdanning er for alle.» / Tom Ericsson 

Nye muligheter kommer gjennom utdanning

Ved å dekke de viktigste kostnadene ved skolegang, som bøker, uniformer, sko og eksamensavgifter, fungerer Aiducatius som en katalysator for vekst i samfunnet. I Kartong i Gambia er det omtrent 6 000 innbyggere. Ved å hjelpe barna på skolen kan familiene spare penger som igjen kan brukes til å finansiere høyere utdanning, utvide sine egne bedrifter eller ansette arbeidere.  

Utvekslingen din med Educatius vil ikke bare påvirke deg!  

Klimakompensasjon

I Educatius bryr vi oss om miljøet, og prøver å leve så grønt som mulig. Likevel er vi avhengig av å sende studenter på fly for å komme seg til vertslandene sine. Derfor har vi startet et grønt initiativ, for å kompansere for våre klimautgifter.

I Tanzania sponser Aiducatius årlig et treplantingsprosjekt. Prosjektet er et finsk-svenske samarbeid og støttes av utenriksdepartementet i Finland. Hvert år lærer lokale samarbeidspartnere om miljøspørsmål, klimaendringer og avtaler om treplanting.

1 X TRE FOR HVER HIGH SCHOOL KONSULTASJON

Vi i Educatius fortsetter vårt engasjement for et grønnere miljø og vil kontinuerlig kompensere for våre karbonavtrykk. Som en del av vårt treplantingsprosjekt i Tanzania i 2023, vil vi plante et nytt tre for hver avtalte konsultasjon med en av våre high school eksperter. Velger du Educatius, kan du allerede i dag begynne å planlegge ditt utvekslingseventyr! 

Book konsultasjon

Involver deg

Lær mer om prosjektene som drives av Aiducatius.

Avtal konsultasjon