Classic High School i Irland

Ta utvekslingsåret i Irland

Nyt livet som utvekslingsstudent i sjarmerende Irland! Irland er kjent for sin historie innen utdanning, og er kjent som «helgenenes og akademikerenes land». Irland er kjent for sin varme og innbydende kultur og er et populært reisemål for utvekslingsstudenter på high school fra hele verden. Gjestfriheten gjør at du lett finner deg til rette og får nye venner.

Vertsfamilien din i Irland snakker engelsk, men en stor del av befolkningen snakker også gælisk! Du kommer til å lære flytende engelsk, men du kan også plukke opp noen setninger fra det eldgamle irske språket!

I løpet av tiden i Irland vil du få sjansen til å lære mye om irsk historie og tradisjon. Irland er også perfekt for eventyrlystne studenter som ønsker å prøve en ny idrett. Har du noen gang hørt om hugling? Det er den irske versjonen av hockey! Kanskje vil du også prøve deg på hesteridning eller fotturer i spektakulær natur.

Som utvekslingsstudent i Irland går du på en lokal skole med irske elever. Du vil ha noen obligatoriske fag, men også kunne velge mellom noen nye fag. Disse varierer mellom ulike high schools. På mange skoler er uniform obligatorisk. Det setter elevene våre pris på, siden det bidrar til den autentisk irske high school-opplevelsen.

Perfekt for studenter som

  • er åpne for å plasseres hvor som helst i Irland
  • er nysgyerrige på irske tradisjoner og historie
  • ønsker å få bedre engelskkunnskaper

En opplevelse for livet

Når du drar på utveksling, får du en opplevelse for livet som kan forme fremtiden din. Se denne korte guiden om hvordan du planlegger året i Irland. Deretter kan du bestille gratis rådgivning med oss for å gjøre planen til virkelighet.

Flere valgmuligheter i Irland

Selv om det irske Classic-programmet er et tradisjonelt utvekslingsprogram, har vi noen alternativer du kan velge for å sikre at året blir et drømmeår.

  • Med vår bygaranti vil vi plassere deg i en by med mellom 3000 og 80 000 innbyggere.
  • Vi kan også tilby deg en faggaranti, der du er garantert ett av følgende fag: Matematikk, naturfag, fransk, spansk, tysk eller historie.
  • Hvis du vil være sikker på å kunne utøve favorittidretten din, kan du kjøpe vår sportsgaranti*, der du kan velge mellom følgende idretter: fotball, rugby eller hurling (irsk hockey), og bli plassert på en skole som tilbyr den ønskede idretten.
  • Er du interessert i kunst, kan vi også gi deg en kunstgaranti**, der du kan velge mellom irsk dans og musikkgruppe.

* Merk at sports-/kunstgaranti innebærer plassering i et område der studenten har tilgang til den valgte idretten eller kunstarten som anbefales av våre ansatte lokalt. Det dekker ikke kostnadene ved innmelding i disse klubbene.

** Fag er basert på skolens endelige beslutning og vil bli refundert ved manglende tilgjengelighet.

Get Ready Online Course

Vi vil at du skal føle deg trygg i den nye hverdagen din! Med vår Get Ready Online Course lærer du i et morsomt og interaktivt nettmiljø. Grammatikk utgjør selvsagt en del av programmet, men fokus er på å lytte, snakke og samarbeide med andre utvekslingsstudenter og læreren. I tillegg vil vi plassere deg i en klasse med andre studenter som skal reise til Irland, slik at du vil få nye venner allerede før du reiser!

Start planleggingen

Send oss ​​dine detaljer og en av våre high school-eksperter kontakter deg for en personlig og gratis konsultasjon. La drømmen bli virkelighet!

*” indikerer påkrevde felt

Fødselsdato
Hidden
Hidden
Er du student eller foresatt?*
Hidden
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Avtal konsultasjon