Legg til en dobbel grad til ditt utvekslingsår!

Vær føre-var og skaff deg et amerikansk diplom fra Washington Academy

Med vårt Classic + Diploma-program får du en unik mulighet til å tjene et amerikansk diplom. Dette betyr at du ikke bare oppgraderer med ditt diplom, men du får også et diplom fra det prestisjetunge Washington Academy. Classic + Diploma er et nettbasert program; du reiser til USA som utvekslingsstudent, nyter det amerikanske high school-livet og fordyper deg i den amerikanske livsstilen, den eneste forskjellen er at før, under og/eller etter eventyret på videregående, tjener studiepoeng på nettet og kvalifiserer deg til et amerikansk diplom fra Washington Academy.

Det er mange grunner til å ønske seg et amerikansk diplom; Washington Academy er en prestisjefylt amerikansk internatskole, og en av de eldste utdanningsinstitusjonene i USA. Et amerikansk high school-diplom er den perfekte veien for aksept til en amerikansk høyskole eller universitet og garanterer deg et skritt foran i dine fremtidige studier og karriere.

Du får sjansen til å velge fag som ikke er tilgjengelige på skolen din hjemme, og du perfeksjonerer språkkunnskapene dine i live online-økter sammen med amerikanske lærere og internasjonale studenter.

Les alle detaljene om det amerikanske diplomprogrammet her og kontakt oss for mer informasjon om hvordan du kan koble ditt Classic USA-program med et amerikansk diplom!

Perfekt for studenter som:

  • Er klare for den ultimate high school-opplevelsen i USA
  • Er klare til å delta på nettkurs før, under og/eller etter utvekslingsåret for å kvalifisere til et amerikansk diplom fra Washington Academy
  • Er interessert i å fortsette sin utdanningsvei i USA

Ta kontakt med en high school-ekspert

*” indikerer påkrevde felt

Hidden
Er du student eller foresatt?*
Hidden

Hvordan får du et American Diploma?

Du kan jobbe for ditt amerikanske diplom i max tre år, og du må delta på flere nettkurs. Hvordan du planlegger det er helt opp til deg!

  • Begynn med å reise på et utvekslingsår til USA, når du kommer tilbake til Norge tar du nettkursene dine over ett eller to år til
  • Alternativt kan du starte med et nettkurs før utvekslingsåret ditt, deretter reise til USA for utvekslingsåret ditt, reise hjem og fullføre ditt tredje og siste år av American Diploma-programmet
  • Du kan til og med begynne med å ta to år på Diploma-programmet hjemme før du reiser og fullfører kurset mens du er i USA
  • Ta en del av kurset som sommerprogram, ved å følge forelesningene i fire uker i juli

Du vil ha nær kontakt med lærerne dine underveis og få all støtten du trenger gjennom nettplattformene og via e-post – utfordre deg selv og gjør deg klar for suksess!

Hør fra våre tidligere utvekslingsstudenter

MILLE, I USA

«Skoleånd og skoleidrett var helt klart på topp, det er noe helt annet når man er i øyeblikket. Det er en følelse av glede og fellesskap som er helt fantastisk.»

LISE, I USA

«Å være på utveksling har for meg vært det villeste jeg noen gang har opplevd, å danne relasjoner på tvers av land og kulturer er en veldig spesiell opplevelse.»

Ditt livs opplevelse

Utveksling er en opplevelse som former fremtiden din. Vi har laget en kort guide for å hjelpe deg med å planlegge året ditt i USA. Bestill et gratis møte med oss, for å gjøre den planen til virkelighet.

Vil du ha noe helt spesielt ut av utvekslingsåret ditt?

Hvis du vil være sikker på at du kan få akkurat det du ønsker ut av ditt utvekslingsprogram; å bo ved stranden, i en verdenskjent by, eller å ha muligheten til å ta en dodbbel grad, da bør du velge Select eller Boarding-programmet vårt. Disse programmene kan tilfredsstille alle dine krav, og teamet vårt kan hjelpe deg med å finne den perfekte Select high school-matchen din!

Avtal konsultasjon