One Team Across the Globe

Vårt One Team Across the Globe er her for å veilede og støtte deg i både hjemlandet og vertslandet, i alle deler av high school-utvekslingen. Vi vet at en vellykket utvekslingsopplevelse virkelig kan forandre studentens liv. Det er derfor vi tar oss tid til å forstå hvilke mål, behov og preferanser du har, slik at vi kan finne det rette high school-utvekslingsprogrammet for nettopp deg – et program som lar deg nå ditt fulle potensial.

Utveksling på high school er det eneste vi gjør, og ingen gjør det bedre.

Educatius er den fremste utvekslingsorganisasjonoen i Norge. Vi er en del av Educatius Group, en anerkjent leder innen internasjonal utdanning som organiserer utveksling på high school-nivå over hele verden for studenter fra mer enn 60 land. Vi har 25 kontorer i 19 land, og medlemmene i vårt One Team Across the Globe er erfarne eksperter på high school-utveksling. Vi fokuserer faktisk utelukkende på utveksling på high school-nivå, og derfor er vi de beste på dette feltet.

Vi gir tilbake så godt vi kan. Gjennom utdanning

Vår veldedige søsterorganisasjon Aiducatius har som formål å forbedre liv gjennom utdanning for unge studenter i Gambia. Det er bare én av måtene vi gjør en forskjell på. 

Vil du lære mer? Ta kontakt – vi hører gjerne fra deg.

John Cedergårdh, CEO i Educatius Group

Før John startet i Educatius Group i 2020, var John administrerende direktør ved internasjonale utdanningsinstitusjoner. Blant de mange topplederstillingene hans innen internasjonal utdanning var han bl.a. styremedlem i WYSE Travel Confederation fra 2017 til 2020 og COO for den Stafford House, en språkskole som har hovedkontor i Storbritannia og er en del av Cambridge Education Group. John studerte ved Universitetet i Gøteborg og tilbrakte semestre utenlands i Innsbruck i Østerrike og ved University of North Florida i USA.

Matt Smith, President of Educatius North America

Matt er en virkelig globetrotter og har lang erfaring i utvekslingsbransjen på high school-nivå, som han har tilegnet seg gjennom ulike stillinger verden over. Med fartstid som regionsjef, driftssjef og leder for pedagogiske vertsfamilieprogrammer vet han hva som skal til for å fordype deg i en ny kultur og et nytt språk i et nytt land. 

Kimberly Carter, Executive Director for Council for Educational Travel, USA

Kimberly vet godt hvordan det å bo og studere i et annet land kan forandre en studentliv, fra egne erfaringer og fra sine egne barns opplevelser. Begge døtrene hennes studerte utenlands, og det styrket familiens forståelse for viktigheten av kulturell samhandling. I årenes løp har Kimberly sett hvordan utvekslingsstudenter og vertsfamiliene deres knytter bånd som varer livet ut. De blir virkelig en stor global familie! 

Michele Harrison, Educatius Commercial Director, UK & Ireland

Michele er kjent for sin dype forkjærlighet for språk, og har i mange år ønsket high school-studenter velkommen i hjemmet sitt. Hun begynte i Educatius Group i 2014, med ansvar for utvikling av utvekslingsprogrammer i Storbritannia og Irland. Michelle liker å se hvordan programmene gjør elevene mer selvsikre, og at mange blir lenger enn de egentlig hadde planlagt.  

James Crimp, National Director, Australia & New Zealand

James begynte å jobbe med utenlandsstudenter i hjembien Torquay i England, der han var engelsklærer, for over 30 år siden. Foreldrene hans var vertsfamilie for mange utvekslingsstudenter. James lot seg forbløffe over hvor modne disse studentene ble i løpet av programmet, og hvordan de ble til virkelige verdensborgere.

Erica McAllister, Educatius Boarding Program Manager, USA

Etter å ha jobbet som engelsklærer i Sør-Korea i to år rett etter college bestemte Erica seg for å gjøre karriære innen internasjonal utdanning. Hun har lang erfaring som lærer og rådgiver for utenlandsstudenter studenter, og det har gjort det mulig for henne å dele mange spennende øyeblikk, for eksempel når en student kommer inn på skolen de har drømt om etter en vellykket utvekslingstid.

Eva Gómez, Country Manager, Get Ready, Spain

“Vi velger ikke hvor vi kommer fra, men vi kan velge hvor vi skal.” Jeg har jobbet med utenlandsstudenter i 30 år. Jeg studerte journalistikk og turisme, og prøvde å forene mine to lidenskaper: reise og kommunikasjon. Muligheten for å lære om nye kulturer, vise frem tradisjonene våre, skape tverrkulturelle forbindelse som lar oss forstå verden bedre og se den gjennom andre øyne, det var både berikende og stimulerende. Jeg drømmer om en verden som bryr seg mer, og jeg tror at vi hjelper elevene våre med å oppnå drømmene de har og at vi fremmer internasjonal forståelse gjennom utdannings- og tverrkulturelle programmer. 

Jean-Michel Roques, Director, JEV Langues, France

Jean-Michel har alltid vært fascinert av språk, og som ung lærer begynte han som veileder for utvekslingsprogrammer. Det førte ham til sin nåværende karriere innen internasjonal utdanning. Han begynte i JEV Langues i 1983 og har fortsatt å veilede organisasjonen mot videre vekst. Han likte utfordringen det var å hjelpe studentene gjennom livsendrende opplevelser på high school. Han mener at utveksling gir ungdommer modenhet, språkkunnskaper og en bedre forståelse av verden. 

Markus Fiedler, Country Manager, DFSR, Germany

Markus begynte i DFSR etter omtrent ti år i reklamebransjen. Han ønsket å gjøre en forskjell i verden, og det fikk han sjansen til gjennom internasjonal utdanning. I sin rolle som Country Manager i DFSR har Markus hjulpet hundrevis av utvekslingsstudenter på high school-nivå med å vokse til sitt fulleste potensiale og bli verdensborgere. Han er stolt av å vite at han og teamet hans har gjort en så stor forskjell i livene til disse studentene. 

Beate Lenzbauer, Country Manager, Astudy, Italy

Beate er sterkt engasjert i å hjelpe studenter med å finne den high school-utvekslingen som passer for nettopp dem, med grunnlag i sine egne erfaringer med internasjonal utdanning. Etter å ha fullført high school hjemme i Tyskland dro Beate til Roma, der hun bodde hos en hyggelig vertsfamilie. I universitetstiden tilbrakte hun tid med studier i både Kina og USA. Reise, internasjonal utdanning og å hjelpe andre med å få mest mulig ut av den livsendrende erfaring en high school-utveksling er, har hun i DNA-et.

Julia Zhou, Director Educatius Nordics

Julia kom til Educations-gruppen i 2014 og har siden den gang innehatt flere stillinger i Educatius Danmark. Der bruker hun sin internasjonale utdanningserfaring og sine nære bånd til andre teams i Educatius-gruppen til å gi førsteklasses service og kunnskap til utvekslingsstudenter på high school-nivå.

Elnaz Biglary, Nordic Sales Manager

Elnaz kom til Educatius-gruppen i 2016 som programkoordinator for programmene i USA og Storbritannia/Irland. I likhet med mange av teammedlemmene på Educatius er Elnaz tidligere utvekslingsstudent på high school nivå – programmet hun valgte førte henne til Storbritannia – og hun har reist mye. Gjennom sine personlige og karrieremessige opplevelser har hun opparbeidet seg solid ekspertise innen high school-utveksling, og hun har veiledet mange studenter mot sitt fulle potensial. 

Avtal konsultasjon