Select High School-programmet

En opplevelse laget akkurat for deg

Utveksling handler om å utforske nye muligheter. Med vårt Select-program er stort sett alt mulig. Bo i nærheten av en varm strand i California, en shoppingate i London eller i en Medici-villa i Firenze. Spill fotball, studer kunst eller kanskje fokus på STEM eller få et IB-vitnemål. Uansett hvor du vil og hva enn du vil gjøre, så kan vi skreddersy en Select-utveksling for deg.

Learn for life, på din måte, i USA, England, Irland, Canada, Australia, New Zealand, Frankrike, Spania og Italia

I likhet med vårt Classic-program, forbereder Select-programmet deg også på fremtiden. Du vil få en dyp fordypning i kultur, språk og mennesker. Samtidig tilbyr Select Program-utveksling også mye mer. Teamet vårt av high school-eksperter vil samarbeide med deg for å skreddersy en opplevelse basert på dine personlige og akademiske mål, og vil håndplukke en offentlig eller privat skole som samsvarer med akkurat din ønskeliste. Og fra start til slutt vil teamet vårt følge deg opp når du trenger det, både i Norge og i vertslandet ditt.

Select programdetaljer

I og med at Select-programmet avhenger av hver enkelt skole, varierer detaljene fra land til land og skole til skole.

Tilgjengelige land: USA, England, Irland, Canada, Australia, New Zealand, Frankrike, Spania og Italia

Alder: 14-18+

Bosted: Nøye utvalgte vertsfamilier

Varighet: Skoleår, semester, flere år eller korttid

Oppfølging: Kontinuerlig oppfølging fra vårt One Team Across the Globe

Områdevalg: Ja, du kan velge nøyaktig den skolen du vil!

Utenlandsk diplom? Mulig på mange skoler i USA, og noen i andre land

Hvem er det for: Studenter som ønsker noe helt spesifikt, eller vil ha særlig fokus på et høyt akademisk nivå

En opplevelse for livet

Utveksling er en livsendrende opplevelse, som vil forme fremtiden din. Sjekk ut denne korte guiden for å planlegge ditt utvekslingsår. Book deretter et gratis møte med oss, for å gjøre om drømmen til virkelighet.

En drømmeskole og en fantastisk vertsfamilie

En Select-utveksling starter med din ideelle skole, likevel går erfaringen du vil tilegne deg langt utover det akademiske. For på slutten av skoledagen vil du bli ønsket velkommen hjem av en vertsfamilie som er ivrige etter å dele sine daglige gjøremål og kultur med deg. Dere vil nyte middager og helgeaktiviteter sammen. Du vil utveksle historier på det lokale språket og danne relasjoner i nabolaget – alt dette imens du går til en skole håndplukket av våre high shool-eksperter

Få fart på året med et dobbelt diploma

Ta amerikansk vitnemål samtidig som du fullfører videregående hjemme. Det gjøres ved å kombinere studiepoengene du tar online med de du tar på den lokale skolen din.

Start planleggingen

Send oss ​​dine detaljer og en av våre high school-eksperter kontakter deg for en personlig og gratis konsultasjon. La drømmen bli virkelighet!

*” indikerer påkrevde felt

Fødselsdato
Hidden
Hidden
Er du student eller foresatt?*
Hidden
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Avtal konsultasjon