Edventours: SommerUTveksling

Så mye mer enn en USA-ferie!

Studentene kan oppleve et morsomt og berikende korttidsopphold i USA og fordype seg i kulturen mens de utforsker lokalsamfunnet. Du kommer til å lære og ha det så gøy at du ikke engang vil merke hvor mye engelsken din blir bedre! Det finnes mange typer programmer, fra individuelle til grupper, økoturer eller NASA Space Camps, Mini High School eller Academic Adventure, sportsleirer og mye mer. Mange studenter kan reise hit uten visum, avhengig av nasjonalitet.

Edventours er en avdeling for sommerprogrammer i Educatius Group. De fokuserer på individuelle programmer og gruppeprogrammer til og fra USA på under tre måneder, slik at deltakerne ikke trenger studentvisum og kan reise som turister. Edventours deler hovedkontor med Educatius USA i Boston, MA.

Prisoversikt finner du her.

Kvalifikasjonskrav:

  • Alder: 14-19 ved ankomst
  • Krav til språk: Konversasjonsengelsk
  • Start- og sluttdato for programmet: avhenger av program

Søknad:

  • Søknadsfrist: 15. mai 2024.
  • Informasjon om visum: : Hvis du har et norsk pass, trenger du bare å søke om ESTA.

Våre sommerprogrammer


Økogrupper

Utforsk USA som en del av en gruppe på et lærerikt 3-ukers program i solfylte Florida, gylne California, imponerende Utah eller storslåtte Arizona!

Lær mer


NASA Space Camp i Florida, Alabama eller Texas

Dette er et unikt program som er utviklet for studenter som er nysgjerrige på verdensrommet og ønsker å trene som ekte astronauter eller Mission Control Officers, og som vil ha en imponerende prestasjon å vise til på studiesøknaden sin.

Lær mer


Business Tech Seattle

Dette unike programmet fokuserer på å “lære av de beste” ved å besøke verdens største selskaper som er konsentrert i USAs “Tech Silicon Valley” – Seattle, Washington.

Lær mer


California Mini-High School og akademisk program

California Mini High School Group Program gir studentene en unik mulighet til å komme som gruppe og besøke en lokal high school i en forstad til Los Angeles. Få en førstehåndsopplevelse av det amerikanske ungdomslivet.

Lær mer

Dette fantastiske 3-ukersprogrammet tar studentene med til to av USAs viktigste byer, Washington D.C. og Boston, for å oppleve den amerikanske regjeringen i aksjon og få en imponerende meritt på collegesøknaden.

Lær mer

Opphold hos vertsfamilie

Dette programmet er for selvstendige studenter som ønsker å boi USA hos en omsorgsfull vertsfamilie. Det er ingen formell aktivitetsplan for å holde kostnadene nede, bare friheten til å nyte det USA har å by på og delta i dagliglivet til en amerikansk familie med støtte fra den lokale koordinatoren. Studentene bør være modne og sikre nok i engelsk til å utforske på egen hånd. California, Florida og Boston metro er tilgjengelig som en regional garanti mot en avgift. Programmet er tilgjengelig året rundt.

Søk

Økogrupper

Utforsk USA som en del av en gruppe på et lærerikt 3-ukers program i solfylte Florida, gylne California, imponerende Utah eller storslåtte Arizona! Studentene reiser som en del av den organiserte turen og lærer om naturvernarbeidet på destinasjonen, mens de bor hos lokale vertsfamilier. Studentene besøker nasjonalparker og delstatsparker, møter parkvoktere, besøker det lokale universitetets avdeling for miljøvitenskap og lærer hvordan klimaendringer og menneskeheten påvirker livet på planeten, og hva de kan gjøre for å hjelpe og engasjere seg. De får også se delstatens største attraksjoner og får venner for livet!

Søk

NASAs romfartsleirer i Florida, Alabama eller Texas

Dette er et unikt program som er utviklet for studenter som er nysgjerrige på verdensrommet, og som ønsker å utdanne seg til ekte astronauter eller Mission Control Officers og ha en imponerende prestasjon å vise til på studiesøknaden sin. Programmet gir et inspirerende og solid grunnlag for mange felt i romfartsindustrien, og lar elevene knytte kontakter og skape minner for livet. Med daglige workshoper og treninger får elevene oppleve en uke som NASA-astronauter, ingeniører og forskere. De får øve seg på simulatorer som simulerer mikrogravitasjon, skyte opp og lande marsrovere, jobbe i flykapselen eller kontrollrommet, eller takle tekniske og vitenskapelige utfordringer i laboratoriet. Det er mulig å bo hos vertsfamilie eller på campus, avhengig av sted.

Søk

Business Tech Seattle

Dette unike programmet fokuserer på å “lære av de beste” ved å besøke verdens største selskaper som er konsentrert i USAs “Tech Silicon Valley” – Seattle, Washington. Studentene besøker hovedkvarterene til Microsoft, Amazon, Google WA, Bill & Melinda Gates Foundation og møter representanter for selskapene for å lære om deres historie og innovasjoner. Studentene vil bo hos amerikanske vertsfamilier og få venner for livet, i tillegg til å lære om amerikansk næringsliv og besøke Seattles største attraksjoner. Dette programmet vil inspirere studentene til å lære mer om næringslivet og gi dem mulige karriereveier for de besøkte teknologigigantene.

Søk

California Mini-High School og akademisk program

California Mini High School Group Program gir studentene en unik mulighet til å komme som gruppe og besøke en lokal high school i en forstad til Los Angeles. Få en førstehåndsopplevelse av det amerikanske ungdomslivet. Rådgivere vil hjelpe studentene med valg av fag og invitere dem til å prøve idretter eller fritidsaktiviteter som er tilgjengelige på det aktuelle tidspunktet. Ved å bo hos lokale vertsfamilier får alle mulighet til å dele familietradisjoner og knytte vennskap for livet. Academic Adventure Program er tilgjengelig for studenter som er interessert i å studere ved partnerskolene i utvalgte delstater mens de bor hos en vertsfamilie.

Søk

Washington D.C. – Boston Leadership Program

Dette fantastiske 3-ukersprogrammet tar studentene med til to av USAs viktigste byer, Washington D.C.

og Boston, for å oppleve den amerikanske regjeringen i aksjon og sette en imponerende meritt på collegesøknaden. I løpet av det fem dager lange oppholdet i den amerikanske hovedstaden får studentene delta på et 70 år gammelt lederskapsprogram som er godkjent av president Clinton og George Bush jr. Studentene får møte amerikanske senatorer og kongressmedlemmer, besøke høyesterett og kongressbiblioteket, utforske DCs nasjonale monumenter og lære om landets viktigste politikk. Etter DC drar studentene til Boston for å besøke Harvard- og MIT-campusene, besøke Bostons viktigste severdigheter og lære om nasjonens fødested.

Søk