Utvekslingsår i Arizona

Gå på high school vest i USA

Arizona er det perfekte stedet for å fordype seg i en typisk amerikansk kultur. Med sitt fantastiske vær og gode turistmål, som Grand Canyons, rett ved, er Arizona stedet å være hvis du ønsker å oppleve et ekte amerikansk high school-liv.

Et år (eller semester) som utvekslingsstudent i Arizona, er en unik mulighet til å oppleve high school og livet i en typisk amerikansk familie. Den rike historien og det dynamiske storbylivet kommer til å gjøre deg vill av begeistring, med ingen tid til å kjede seg. Arizona grenser også til fire andre stater, i tillegg til Mexico, og et utvekslingsår her vil gi deg en god mulighet til å utforske mer av verden.

Få ditt livs opplevelse

Å reise på utveksling er en opplevelse du vil huske resten av livet. Avtal et intervju nå, eller last ned vår high school guide!

Gå på en high school i Arizona

Å studere i utlandet med Educatius betyr at vi vil veilede deg til å finne det perfekte programmet. Og uansett hvilket program du velger, vil du lære for livet, med støtte fra vårt One Team Across the Globe.

Hos oss kan du finne ditt perfekte program. La oss presentere alle alternativene for deg. Hvert av programmene våre er laget for at du skal kunne være uavhengig, men samtidig ha et sikkerhetsnett.

    • I vårt USA Classic-program kan du søke om en spesiell region, stat og sikre deg plass på en high school i Arizona. Vær oppmerksom på at det er begrensede plasser, og disse vil bli tildelt etter førstemann-til-mølla-prinsippet.

 

  • Med vårt Select-program kan du velge akkurat den skolen (eller distriktet) i byen du ønsker. Vi har et fantastisk utvalg av skoler i Arizona slik at du kan få akkurat den beliggenheten, sporten og fagene du drømmer om! Våre eksperter vil hjelpe deg til å finne den perfekte matchen. Å velge et Select Program vil gi deg mest mulig kontroll over utvekslingsprogrammet ditt – og du kan tilpasse det etter hva du ønsker å oppleve mest! Med vårt USA Select-program har du størst mulig kontroll og velger den skolen som passer best til din drøm! Alle de kjente stedene venter på deg.

Søk på vårt Select High School-program og velg din high school i Arizona

Et utvekslingsår i Arizona er ideelt for alle som ønsker å nyte livet på high school i USA. Her ligger noen av våre mest populære skoler i USA. På vårt Select High School-program kan du velge nøyaktig hvilken skole du skal på i Arizona. Utvid din akademiske horisont og lær for livet ved å tilpasse året i utlandet til akkurat slik du selv ønsker det.

Utforsk skolene våre under her!

One Team Across the Globe

Vi tilhører en stor, etablert organisasjon, Educatius Group AB, og har søsterselskaper og nære samarbeidspartnere i mange land. Dette gjør oss til et utrolig team over hele verden, med ett felles mål om å sørge for at hver student får en fantastisk reise – sammen er vi One Team Across the Globe.

Start planleggingen

Send oss ​​dine detaljer og en av våre high school-eksperter kontakter deg for en personlig og gratis konsultasjon. La drømmen bli virkelighet!

*” indikerer påkrevde felt

Fødselsdato
Hidden
Hidden
Er du student eller foresatt?*
Hidden
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Avtal konsultasjon