Ta det første steget. Bli med på et webinar!

Veien til et utvekslingsår begynner gjerne med en rekke spørsmål. I tillegg til å svare på nettsiden, gjennom brosjyrer og på telefon og e-post, avholder vi også webinarer og live eventer som fokuserer på bestemte programmer eller destinasjoner. Meld deg på vårt neste webinar – vi vil gjerne se deg der!

Kommende eventer og webinar

() filters added Remove

Få mer informasjon i dag

High school-ekspertene våre er klare til å svare på alt du måtte ha av spørsmål og hjelpe deg med å finne ut hvilket program som passer for deg. Snakk med oss i dag.

Les disse erfaringene fra tidligere utvekslingsstudenter

Matilde

«Min reise begynte med å laste ned Educatius-guiden og deretter delta på et informasjonsmøte på nettet. Der fikk jeg god informasjon om hvordan alt fungerer og jeg ble inspirert til å utforske ulike programmer! Jeg endte opp i Michigan, USA med Classic-programmet, og året mitt som utvekslingsstudent er det beste noensinne!»
– Matilde, USA

Jonas

«Det var flott for meg og foreldrene mine å delta på et informasjonsmøte fordi vi fikk mye informasjon og hadde muligheten til å stille spørsmål direkte til eksperter på high school! Neste steg var at jeg bestilte en studieguide hvor jeg fikk tips om hvilket program som passet for meg!»

– Jonas, England

Avtal konsultasjon