Utveksling med Educatius – kontakt oss!

Vi har alltid lyst å snakke med deg!

Kontakt oss gjerne på telefon 21 37 75 09 eller send oss ​​en e-post på info@nordics.educatius.org. Vi er på plass mandag til fredag fra klokken 10:00 til klokken 15:00.

Haster det og du ringer oss utenom kontortid blir du satt over til vår nødtelefon.

Besøksadresse:
Henrik Ibsens gate 90
0255 Oslo

Postadresse:
Postboks 1660, Vika
0120 Oslo

 

FAQ

Jo tidligere du søker, desto større er sjansen for å komme med i programmet. Søknadsfristene varierer fra vertsland til vertsland og mellom de forskjellige organisasjonene Educatius jobber med. Kontakt oss for å få vite søknadsfristen til ditt utvekslingsland.

Etter at du har sendt inn et interesseskjema kontakter vi deg for å avtale et personlig, uforpliktende og gratis intervju. Intervjuet tar ca. en time og består av en informasjons del og en intervju del. Her vil du og dine foresatte har mulighet til å stille oss spørsmål om Educatius sine programmer og om utvekslingsåret. Alle våre ambassadører har vært på utveksling, og kan fortelle om sine egne erfaringer. Intervjudelen er kun med studenten, og vil foregå både på norsk og engelsk. For å forberede deg, kan du finne frem dine siste karakterer, da vi kommer til å be deg sende oss disse ved intervjuet. Kort tid etter intervjuet vil du få beskjed om vi kan gi deg en plass i programmet.

Du må ha karakter tre i engelsk for å få reise til et engelskspråklig land. Sjekk den respektive nettsiden til hvert programland eller kontakt oss for mer informasjon angående de andre landene.

En opplevelse for livet

Å reise på utveksling er en opplevelse for livet, som er med å forme fremtiden din. Sjekk ut denne korte guiden for å planlegge ditt utvekslingsår. Deretter kan du booke et møte med oss, for å gjøre drømmen om til virkelighet.

Avtal konsultasjon