Explorius blir Educatius

– Unlock the World

Vår misjon er å åpne opp verden for studenter. Med mer enn 20 års erfaring har vi gjort drømmer til virkelighet for internasjonale studenter. Vi er glade for å kunne fortelle om vår forvandling fra Explorius Education til Educatius, en global leder innen internasjonal utdanning.

Ditt pass til en verden av muligheter

Educatius gir studentene en unik mulighet til å utforske verden og skape sitt eget eventyr. Våre langsiktige partnerskap med de beste skolene gir deg et variert utvalg av programmer, skoler, destinasjoner og fritidsaktiviteter. Vi har alt du trenger, fra kulturutveksling til førsteklasses akademisk utdanning.

En reise i selvinnsikt

Vi mener at suksess ikke bare handler om karaktererer, men også om personlig utvikling. Educatius tilbyr initiativer som Soft Landing Camps, kurs i myke ferdigheter og resiliens for å sikre at du kommer hjem sterkere og mer selvsikker. Opplevelsen din hos Educatius er ikke bare et eventyr, det er en akselerator for fremtiden din.

Din direkte forbindelse til en verden av muligheter

Når du velger Educatius, får du direkte tilgang til vårt dedikerte team. Det er ingen tredjeparter eller mellomledd. Vi er stolte av å holde oss oppdatert med den nyeste informasjonen om hver enkelt skole, og vi tilbyr support for studenter og foreldre døgnet rundt.

Aiducatius: Planting av Trær og omsorg for utdanning

Grunnleggeren Tom Ericsson og kona Anna-Karin grunnla Aiducatius i 2009. Aiducatius deltar aktivt i treplantingsprosjekter for å kompensere for karbonavtrykket til studenter som reiser utenlands, noe som viser at vi tar miljøansvar. Vi brenner også for å forbedre utdanningsmulighetene, særlig i utviklingsland. Grunnleggernes visjon er forankret i troen på at utdanning er en universell rettighet for alle.

Teal: Fargen for forvandling

Når du utforsker den nye merkevaren vår, vil du legge merke til at teal er en fremtredende farge. Teal symboliserer en blanding av stabilitet og kreativitet, og representerer vår forpliktelse til å skape et trygt og støttende miljø for studentene, samtidig som vi oppmuntrer til utforskning og vekst. Teal er transformasjonens farge, og du vil se mer av den i merkevaren og kommunikasjonen vår de neste tiårene.

Bli med oss på denne spennende reisen

Vi kunne ikke vært mer begeistret for dette nye kapittelet i vår reise. Eventyret ditt starter nå, og vi er her for å støtte deg hele veien. Sammen skal vi åpne opp verden og forme fremtiden din.