Sikre deg ditt fremmedspråk

Hos Educatius er vi opptatt av at utvekslingsåret er tilpasset hver enkelt student og at du får den opplevelsen, de fagene og den fritiden du ønsker deg. Derfor er vi veldig glad for å kunne tilby et fremmedspråktillegg, en tilleggstjeneste vi tilbyr dersom din vertsskole ikke har mulighet til å tilby deg det fremmedspråket du trenger for å få utvekslingsåret godkjent av din skole hjemme i Norge.

Vi veldig glade for å kunne tilby våre studenter muligheten å ta fremmedspråket du trenger for å få utvekslingsåret godkjent av din skole hjemme i Norge. Kurset er en tilleggstjeneste og kommer i tillegg til programavgiften.

På vårt online engelskkurs bruker vi morsomme og interaktive aktiviteter for å forbedre engelsken og forberede deg på alle mulige situasjoner du kan møte i ditt nye hjemland. Kurset er designet spesielt for utvekslingsstudenter som skal til USA, Canada, Storbritannia, Irland, New Zealand eller Australia.

Tilgjengelige fremmedspråk:

  • Spansk
  • Fransk
  • Tysk

Du melder deg enkelt på ved å kontakte din programkoordinator, eller ved å maile Educatius på info@nordics.educatius.org.

Vil du vite mer om fremmedspråktillegget? Fyll inn skjema nedenfor og vi kontakter deg med mer informasjon.

Arrangert av anerkjente Thornton Academy

For et tillegg i programprisen har du muligheten til å legge til tysk, fransk eller spansk fremmedspråk. Kurset organiseres av anerkjente Thornton Academy i USA, og kan kjøpes til programmet ditt, uansett destinasjon eller program. Vi tilbyr to ulike nivåer for hvert språk.
Fremmedspråkfaget avholdes online, og du må regne med å bruke minimum to til tre studietimer per uke på faget (totalt 115-140 timer). Du starter med et orienteringskurs, der du lærer å bruke plattformen og får tilgang til alt studiematerialet. Her kan du følge med på ditt nivå og dine resultater, gjennomføre prøver og gjøre innleveringer. Du vil hele tiden ha mulighet for å delta på forelesninger og ha direkte kontakt med faglærer. Plattformen holder deg løpende oppdatert på dine resultater. Du vil måtte ta eksamen på slutten av året og vil få sluttkarakter etter fullført kurs.

Start din søknadsprosess

Få mer informasjon om våre onlineprogram?

Start planleggingen i dag! Møt oss på for et gratis og uforpliktende møte og motta mer informasjon om våre onlineprogram.

*” indikerer påkrevde felt

Hidden
Hidden
Er du student eller foresatt?*
Fødselsdato*
Hidden
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Avtal konsultasjon