Organisasjonen du kan stole på

La oss guide deg til det best mulige utvekslingsåret

Siden vi startet i 2003 har vi i Educatius tilbudt utvekslingsprogrammer for ungdom i alderen 14–18 år. Vi er ekte high school-eksperter med din beste interesse i tankene. Vår jobb er å veilede deg til en opplevelse for livet. Organisasjonen vår er bygget på tillit, samhold og engasjement. Selv om vi opplevde ekstraordinære utfordringer i 2020 og 2021, har vi aldri sviktet studentene våre. Faktisk, i motsetning til mange andre utvekslingsorganisasjoner, ble 100 % av våre aksepterte studenter plassert på et program i både 2020 og 2021. Og hvis, på grunn av sesongens spesielle utfordringer, deres førstevalg ikke var tilgjengelig, ble de oppgradert til et alternativt program av høyere verdi, uten ekstra kostnad.

Lær fra utvekslingsstudentene våre

Våre ansatte gir deg de beste forberedelsene til utvekslingsåret ditt! Vi inviterer deg til å bli med i gruppene våre på sosiale medier, hvor du blir kjent med andre utvekslingsstudenter og skaper nye vennskap allerede før du reiser. Følg oss på Instagram, TikTok og YouTube. Vi kan også sette deg i direkte kontakt med tidligere og nåværende utvekslingsstudenter, som nå er en av våre Educatius-ambassadører. Du kan også stille spørsmål og se andres spørsmål når nåværende studenter har takeover på sosiale medier. 

Eksperter på high school-utveksling

Med mange år med erfaring har Educatius sendt utvekslingsstudenter over hele verden for å følge sine high school-drømmer.  

Educatius tilbyr et bredt utvalg av utvekslingsprogrammer, på hele 14 destinasjoner, med mange ulike programalternativer. Fra tradisjonelle utvekslingsprogrammer til skreddersydde opplegg basert på dine ønsker. Sammen finner vi et program som passer deg. 

Lær mer om Educatius, vår mange års erfaring, og vårt One Team Across The Globe.

Hvorfor velge Educatius som din utvekslingsorganisasjon?

Vi har lært mye siden vi startet, og har alltid jobbet hardt for å finne de beste tilbudene for våre studenter og foresatte. Vi tror at mange er fornøyde fordi:

Den beste forberedelsen

Vi gir studentene de beste forberedelsene. Det starter med våre Get Ready-møter, og vår populære Soft Landing Camp, som er inkludert i alle programmene våre. Skal du til en engelsk-språklig destinasjon kan du også forberede deg ved å bli med på Get Ready Online Course.

Sterke relasjoner

I løpet av nærmere 20 år i bransjen har vi bygget sterke relasjoner med de beste skolene og mest imøtekommende vertsfamiliene.

En unik high school-portfolie

Vi tilbyr et bredt spekter av destinasjoner, skoler og program, og hjelper deg med å finne din favorittsport, skole nær stranda, eller andre ønsker du har for utvekslingen din!

Personlig kontakt

Educatius utvekslingsstudent og foresatte får en personlig kontaktperson både i Norge og nær hjemmet i vertslandet, samt telefontjeneste 24/7. Studenter og foresatte kan alltid føle seg trygge på at våre erfarne kolleger i Norge og vertslandet, tar vare på deg gjennom utvekslingen.

One Team Across the Globe

Vi tilhører en stor, etablert paraplyorganisasjon, Educatius Group AB, med high school-programmer over hele verden. I tillegg jobber vi tett med søsterselskaper og partnere, som blant annet One Team Across the Globe. Dette gir oss unik fleksibilitet og god kontroll over programmene våre.

Søk om et high school-år nå!
banner-img

Start planleggingen

Send oss ​​dine detaljer og en av våre high school-eksperter kontakter deg for en personlig og gratis konsultasjon. La drømmen bli virkelighet!

"*" indicates required fields

Fødselsdato
Hidden
Hidden
Er du student eller foresatt?*
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Avtal konsultasjon