Tilbud og nyheter

Sjekk ut våre tilbud og nyheter

Explorius Blir Educatius

Vår misjon er å åpne opp verden for studenter. Med mer enn 20 års erfaring har vi gjort drømmer til virkelighet for internasjonale studenter. Vi er glade for å kunne fortelle om vår forvandling fra Explorius Education til Educatius, en global leder innen internasjonal utdanning.

Les mer her

Edventours: Sommerskole

Opplev et morsomt og berikende korttidsopphold i USA og fordyp deg i kulturen mens du utforsker lokalsamfunnet. Du kommer til å lære og ha det så gøy at du ikke engang vil merke hvor mye engelsken din blir bedre! Det finnes mange typer programmer, fra individuelle til grupper, økoturer eller NASA Space Camps, Mini High School eller Academic Adventure, sportsleirer og mye mer. 

Les mer

Global Skills Prep Camp

Å ta fatt på et utvekslingsprogram er en unik opplevelse i livet. Global Skills Prep Camp er ideell for å superlade forberedelsene dine, inkludert kraftige ferdigheter som kulturell bevissthet, selvtillit, AI-verktøy for å støtte læring og selvtillit i å snakke engelsk.

Les mer her

The Global Youth Resilience Index

Resiliens er en viktig ferdighet for dagens ungdom når de skal navigere i en kompleks fremtid. Den banebrytende Global Youth Resilience Index fra Educatius er en omfattende studie av tenåringer i ni land på fire kontinenter. Her får du innsikt i hvor robuste våre fremtidige ledere er, og hva som påvirker dem. Denne rapporten er leseverdig for alle som er opptatt av hvordan verdens tenåringer har det.

Les mer her

En opplevelse for livet

Utveksling er en opplevelse for livet, som er med å forme fremtiden din. Sjekk ut denne korte guiden for å planlegge ditt utvekslingsår. Book også et møte med oss, for å gjøre drømmen om til virkelighet.

Avtal konsultasjon