Classic High School i USA

Den originale utvekslingsstudentopplevelsen

Classic High School gir deg alt som gjorde internasjonal utveksling populært. Her bor du hos en vertsfamilie, tar underholdende fag med engasjerende, vennlige lærere og får venner gjennom fritidsklubber og aktiviteter.

Hvor du studerer i USA, avhenger av hvor vertsfamilien din befinner seg. Når vi har funnet en vertsfamilie til deg, får du plass på en lokal high school. Med vertsfamiliens støtte og veiledning vil du snart føle deg som en ekte amerikansk high schooler.

Du kan ta hvilket som helst av de fire årene på high school, selv om Explorius-studenter som oftest velger det tredje året (junior) eller i det fjerde året (senior). Som Classic High School-student kan du reise til utlandet i ett semester, som starter om høsten eller vinteren, eller i et helt skoleår.

Finn ut hvordan Classic High School faktisk er ved å snakke med tidligere programdeltakere eller lese det tidligere studenter har å si om livet i Amerika.

Perfekt for studenter som

  • ønsker å forstå amerikansk kultur ved å oppleve den selv
  • er åpen for å studere hvor som helst
  • er nysgjerrig på å bo i utlandet
  • ønsker å få bedre engelskkunnskaper
  • er klar til å få nye venner

En opplevelse for livet

Når du drar på utveksling, får du en opplevelse for livet som kan forme fremtiden din. Se denne korte guiden om hvordan du planlegger året i USA. Deretter kan du bestille gratis rådgivning med oss for å gjøre planen til virkelighet.

Velg hvor du skal dra på utveksling

Du kan angi hvor du helst vil plasseres i utvekslingsåret ditt. Velg hvilken by, delstat eller område du vil bo i, og hvis det er ledig plass, plasserer vi deg der. Dette medfører et ekstragebyr og forutsetter ledig plass. Garanter din plass ved å søke om utvekslingsåret så tidlig som mulig.

Vil du vite mer om ditt valgte reisemål, eller hvis du vil utforske valgmulighetene dine, kan du gå til områdeforespørselssiden.

academic-high-school-graduation

Få dobbelt diploma

Med et utvekslingsår er du nærmere å gå ut skolen med diploma fra amerikansk high school enn du kanskje er klar over. Med vårt søsterselskap, Educatius Academy Online, kan du få dobbelt diploma⁠ – ett fra videregående skole hjemme og ett fra Washington Academy, en historisk og svært godt renommert amerikansk boarding school.

Les disse historiene fra tidligere utvekslingsstudenter

MARIA

«Soft Landing Camp var virkelig en av de morsomste jeg noen gang har laget. Sightseeing, shopping og mye mer sto på programmet.»
– Maria, om Soft Landing Camp i New York

Nathalie

«Å bo i en liten by ga meg et unikt innblikk i amerikansk hverdagsliv og kultur. Å møte nye setninger og tankesett fikk meg til å lære og vokse mye som person!» – Nathalie, Michigan

Start planleggingen

Send oss ​​dine detaljer og en av våre high school-eksperter kontakter deg for en personlig og gratis konsultasjon. La drømmen bli virkelighet!

"*" indicates required fields

Fødselsdato
Hidden
Hidden
Er du student eller foresatt?*
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Avtal konsultasjon