Las Virgenes Unified School District

Las Virgines Unified School District ligger i California, ca. 40 minutter vest for Los Angeles. Distriktet består av to videregående skoler, som begge jobber hardt for å gi studentene den beste utdanningen de kan få, i et trygt og personlig miljø. De ønsker at studentene skal yte maksimalt og oppnå sitt fulle potensial, og etterhvert bli en ansvarlig borger som vil styrke fellesskapet og samfunnet. Skolene er blant de best rangerte i California, og en av skolen er en "IB World School".

FASILITETER
Skolene drar nytte av det solrike, gode været året rundt, med grøntarealer og mange parklignende omgivelser. Fasilitetene inkluderer idrettsarenaer og svømmebassenger, og sentre for både medier og scenekunst.

SPORT OG KUNST
Det anerkjente friidrettsprogrammet har produsert flere profesjonelle idrettsutøvere som til og med har konkurrert på olympisk nivå. En av skolene har et spesielt sterkt program for bryting, der laget har kvalifisert seg til divisjonsmesterskap 21 år på rad.

Statlige regler i California kan føre til noen restriksjoner for internasjonale studenter som ønsker å drive med idrett på varsity-nivå (det øverste nivået). Vennligst kontakt oss for detaljer.

Kunstprogrammet er også imponerende og har stått bak flere profesjonelle entertainere, som Danielle Fishel fra Boy Meets World, Ricky Schroder fra NYPD Blue, og tre av grunnleggerne bak bandet Linkin Park.

PRISER OG PRESTASJONER
En av skolene i distriktet er en National Blue Ribbon School og California Distinguished School, en utmerkelse som kun gis til de høyest rangerte skolene i staten.

INFORMASJON OM OMRÅDET
Byen Calabasas har nylig blitt kjent for å være hjemmet til den berømte Kardashian-familien. Dette er et velstående område, med omtrent 24 000 innbyggere. Det ligger også en 40-minutters kjøretur fra Los Angeles, der det florerer av muligheter for kultur og underholdning. Calabasas ligger også i nærheten av flere strender, turterreng, muligheten for terrengsykling, og andre utendørsaktiviteter.

Visit School Site: Las Virgenes Unified School District
Visit City Site: Calabasas, California

banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img

Highlights

1) Calabasas High School er en National Blue Ribbon School og California Distinguished School, en utmerkelse som kun gis til de høyest rangerte skolene i staten.
2) Campus ligger mindre enn 30 minutter med bil fra stranden og mindre enn én time fra Los Angeles sentrum. Det er også flere parker og fjell i nærheten.
3) "Det er en veldig fin skole med flere berømte tidligere studenter. Den ligger i et fancy nabolag, og skolen har en fantastisk oppfølging av internasjonale studenter!" - Rusty Silva
4) Calabasas High School fikk en Silver ranking på "2017 US News and World Report"-listen over de beste videregående skolene i USA.
5) US News and World Report Silver Medal School
6) Internasjonale studenter blir paret opp med en personlig studentambassadør
7) Rangert som en en A-skole av Niche.com

Informasjon

 • Alder:
 • 0 - 0
 • Kunstfag
 • Kunst, Keramikk, Tegning, Glasskunst, Teater, Teater - teknisk teater, Kunsthistorie
 • Fag
 • Biology, Kalkulus AB (matte), Kalkulus BC (matte), Kjemi, Datavitenskap A, Engelsk språk og komposisjon, Engelsk litteratur og komposisjon, Miljøvitenskap, Europeisk historie, Etterforskning, Fransk språk og kultur, Menneskelig geografi, Fysikk: Mekanikk, Spansk språk og kultur, Statistikk, US Government and Politics, US History, Verdenshistorie, Årbok
 • Klubber
 • Reklameklubb, Anime Club, Sjakklubb, Dataklubb, Dance Team, Film, Future Business Leaders of America (FBLA), Gaming kunstklubb, Gay-Straight Alliance (GSA), Habitat for menneskeheten, Investeringsklubb, Matteklubb, Robotikk og ingeniør, Dykkeklubb, Skiklubb, Snowboardklubb, Spanskklubb, Bordtennisklubb, Veiledning
 • Kurs
 • Kunsthistorie, Biology, Kalkulus AB (matte), Kalkulus BC (matte), Kjemi, Datavitenskap A, Engelsk språk og komposisjon, Engelsk litteratur og komposisjon, Miljøvitenskap, Europeisk historie, Fransk språk og kultur, Menneskelig geografi, Fysikk: Mekanikk, Spansk språk og kultur, Statistikk, US Government and Politics, US History, Verdenshistorie
 • Sport
 • Amerikansk fotball, Baseball, Basketball, Cheerleading, Terrengløp, E-sport, Golf, Lacrosse, Klatring, Fotball, Softball, Svømming og dykking, Tennis, Friidrett, Frisbeegolf (Ultimate Frisbee), Volleyball, Vannpolo, Wrestling
 • Språk
 • Kinesisk, Fransk, Spansk
 • Varighet
 • Fall Semester, Fall Year

Opplevelser for livet

Å reise på utveksling er en opplevelse du bare får en gang i livet og som former fremtiden din. Les high school- guiden vår for å planlegge året. Bestill en gratis studieveiledning hos oss for å realisere ditt utvekslingsår!

Tidligere studenters erfaringer

Ellen, På utveksling i Texas

"Tiden min som utvekslingsstudent har nok vært det morsomste jeg har vært gjennom. Jeg har gjort nye ting, møtt nye mennesker, og utviklet meg som person. Jeg elsker å prøve nye ting og har derfor syntes dette var supert moro."

FRANCESCA, På utveksling i Frankrike

«I løpet av dette året har jeg lært mye om meg selv og jeg har innsett at utveksling er det du gjør deg selv til! Du er ansvarlig for hvordan året vil utvikle seg, så ikke nøl med å ta initiativet.»

One Team Across the Globe

Vi tilhører et stort, etablert selskap, Educatius Group AB, og har søsterselskaper og tette samarbeid i mange land. Det betyr at vi har et fantastisk team som strekker seg over hele verden og har et felles mål: å sikre at hver student får et vellykket utvekslingsår – sammen er vi One Team Across the Globe!

Avtal konsultasjon