Torrance Unified School District

Torrance Unified School District kan tilby studentene en ordentlig amerikansk high school-opplevelse, som den eldste videregående skolen i California. Distriktet ble i 2017 oppført som en California Honor Roll School District.

FASILITETER
Hver av skolene har minst 100 klasserom, flere datalaber, treningssentre og idrettsanlegg. Noen av skolene har også hatt omfattende oppgraderinger og renoveringer, og den eldste skolen har undervist studenter i mer enn 100 år. I tillegg er en av skolene oppført i US National Register of Historic Places.

SPORT OG KUNST
Torrance Unified idrettslag har vunnet en rekke medaljer i baseball, fotball, golf, softball, tennis og volleyball. Flere profesjonelle idrettsutøvere har gått på skolen, derav spesielt MLB-spillere (baseball).

Statlige regler i California kan føre til noen restriksjoner for internasjonale studenter som ønsker å drive med idrett på varsity-nivå (det øverste nivået). Vennligst kontakt oss for detaljer.

Skolene tilbyr også mange ulike kulturaktiviteter, som tromme-korps og fotografering. Studentene har mulighet til å bli med i over 50 klubber og fritidsaktiviteter, alt fra mote til ukulele.

UTMERKELSKER OG PRESTASJONER
Torrance Unified School District ble kåret til en California Distinguished School av det amerikanske utdanningsdepartementet, og distriktet ble kåret til et California Honor Roll School District i 2017.

INFORMASJON OM OMRÅDET
Torrance, California ligger en time sør for Los Angeles. Det er varme temperaturer og lav luftfuktighet året rundt. Byen er oppført som en av de 30 beste byene å bo i USA av Niche.com. Studentene har kort vei til utforsking av både museer, strender, sykkelstier og skateparker. Torrance er et kystsamfunn med 2,5 mil med stillehavsstrender.

Visit School Site: Torrance High School
Visit City Site: Torrance, California

banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img

Highlights

UTMERKELSKER

- 2017 Honor Roll School District
- Berømt skole brukt som settet i mange filmer og TV-serier
- Torrance rangert som en av de 30 beste byene å bo i USA

Informasjon

 • Alder:
 • 14 - 18
 • Kunstfag
 • Kunst, Foto
 • Fag
 • Biology, Kalkulus AB (matte), Kalkulus BC (matte), Kjemi, Government og politikk, Engelsk språk og komposisjon, Miljøvitenskap, Menneskelig geografi, Japanese Language and Culture, Makroøkonomi, Fysikk C: Elektrisitet og magnetisme, Fysikk: Mekanikk, Psykologi, Spansk språk og kultur, Statistikk, US History, Verdenshistorie
 • Klubber
 • Anime Club, Amerikansk Røde Kors, Kunstklubb, Kristen kultur, Sjakklubb, Debate, Moteklubb, Fellesskap av kristne idrettsutøvere, Film, Gay-Straight Alliance (GSA), Gitar og ukulele klubb, Hip Hop Entusiaster, Menneskelige relasjoner (HR), Interact Club, Japanese Culture, Korean Club, Latino Culture, Muslim Student Association, Pacific Island Club, Science fiction club, Vitenskapsolympiade, Scottish-Irish Culture, Sør-Asiatisk klubb, Surfeklubb, UNICEF
 • Kurs
 • Biology, Kalkulus AB (matte), Kalkulus BC (matte), Kjemi, Government og politikk, Engelsk språk og komposisjon, Miljøvitenskap, Menneskelig geografi, Japanese Language and Culture, Makroøkonomi, Fysikk C: Elektrisitet og magnetisme, Fysikk: Mekanikk, Psykologi, Spansk språk og kultur, Statistikk, US History, Verdenshistorie
 • Sport
 • Terrengløp, Fotball, Vannpolo, Basketball, Fotball, Wrestling, Baseball, Golf, Svømming, Tennis, Friidrett, Volleyball, Terrengløp, Golf, Tennis, Volleyball, Basketball, Fotball, Vannpolo, Softball, Friidrett, Svømming
 • Språk
 • Japanese, Korean, Spansk
 • Varighet
 • Spring Semester, Fall Semester, Fall Year

Opplevelser for livet

Å reise på utveksling er en opplevelse du bare får en gang i livet og som former fremtiden din. Les high school- guiden vår for å planlegge året. Bestill en gratis studieveiledning hos oss for å realisere ditt utvekslingsår!

Tidligere studenters erfaringer

Ellen, På utveksling i Texas

"Tiden min som utvekslingsstudent har nok vært det morsomste jeg har vært gjennom. Jeg har gjort nye ting, møtt nye mennesker, og utviklet meg som person. Jeg elsker å prøve nye ting og har derfor syntes dette var supert moro."

FRANCESCA, På utveksling i Frankrike

«I løpet av dette året har jeg lært mye om meg selv og jeg har innsett at utveksling er det du gjør deg selv til! Du er ansvarlig for hvordan året vil utvikle seg, så ikke nøl med å ta initiativet.»

One Team Across the Globe

Vi tilhører et stort, etablert selskap, Educatius Group AB, og har søsterselskaper og tette samarbeid i mange land. Det betyr at vi har et fantastisk team som strekker seg over hele verden og har et felles mål: å sikre at hver student får et vellykket utvekslingsår – sammen er vi One Team Across the Globe!

Avtal konsultasjon