Ta utvekslingsåret ditt i California

Søk områdevalg til California, på ditt USA Classic High School Program

På vårt USA Classic-program kan du søke om å bo og studere i en bestemt region. California er alltid en av våre mest populære valg! Alle drømmer om strendene i California og ikoniske attraksjoner. Staten er utrolig variert, med kjente storbyer, turistattraksjoner, kystlinje (og overraskende kaldt vann), majestetiske fjell og innovative selskaper – et utrolig sted å dra på utveksling til.

California-plassene på Classic High School-programmet fordeles etter førstemann til mølla-prinsippet, og er meget populært! Hvis det er en ledig plass, plasserer vi deg hos en imøtekommende vertsfamilie som bor i California. Det er en ekstra avgift, men du betaler bare tillegget når California-plasseringen din er bekreftet. Ta kontakt med oss så tidlig som mulig for å bestille ditt intervju og sikre deg en plass!

Perfekt for studenter som

  • Ønsker å oppleve ekte amerikansk kultur, og det å bo hos en amerikansk vertsfamilie
  • Vil skape vennskap som varer for resten av livet
  • Håper på å gå på en high school i California
  • Ikke trenger å velge en bestemt skole

Ta kontakt med en high school-ekspert

*” indikerer påkrevde felt

Hidden
Er du student eller foresatt?*
Hidden

Å bo med en vertsfamilie i California

Uansett hvor du velger å reise vil vi plassere deg hos en nøye utvalgt vertsfamilie, og du vil gå på en videregående skole i nærheten av vertsfamilien din. I tillegg til støtten fra vertsfamilien din, vil du bli tildelt en lokal koordinator som vil være din støttekontakt gjennom hele programmet, fra begynnelse til slutt.

Hør fra våre tidligere utvekslingsstudenter

OSCAR, I USA

«Jeg har hatt en flott opplevelse her i USA, og ærlig talt, jeg har egentlig ikke lyst til å reise. Jeg har det for mye moro til å ønske meg tilbake. Jeg gjør mange ting hver dag med venner.»

CHRISTINA, I USA

«Jeg var så heldig å være på utveksling i Texas, USA. Der tilbrakte jeg mesteparten av tiden min med vertsfamilien, nye venner og sport. Det var det kuleste året i livet mitt.»

Ditt livs opplevelse

Utveksling er en opplevelse som former fremtiden din. Vi har laget en kort guide for å hjelpe deg med å planlegge året ditt i USA. Bestill et gratis møte med oss, for å gjøre den planen til virkelighet.

Vil du ha noe helt spesielt ut av utvekslingsåret ditt i California?

Hvis du vil være sikker på at du får bo ved stranden, eller i en kjent by i løpet av utvekslingen; eller du ønsker eller trenger et spesifikt fag eller sport, da bør du velge Select eller Boarding-programmet vårt. Disse programmene kan tilfredsstille alle dine krav, og teamet vårt kan hjelpe deg med å finne den perfekte Select high school-matchen din!

Avtal konsultasjon