Academic Exchange i USA

Et år der du kan følge drømmene dine

Eventyr og overraskelser er en del av opplevelsen når du er på high school-utveksling. Men for noen studenter er en utveksling også en mulighet til å fokusere på et bestemt fag, drive med en favorittidrett eller bo et sted det er varmt. Hvis det er formålet med utvekslingen for deg, kan vårt Academic Exchange-program være midt i blinken.

I likhet med Select-programmet gir Academic Exchange-programmet deg fleksibiliteten du trenger og gjør det relativt enklere å komme til USA på F-1-visum – den vanligste visumstatusen for internasjonale studenter i USA. Men det er to viktige forskjeller: med Academic Exchange har du ikke anledning til å velge en bestemt skole, men du betaler også betydelig mindre enn for Select-programmet.

Academic Exchange passer for studenter som

  • vil bo hos en amerikansk vertsfamilie
  • vil studere ved en skole som tilbyr et bestemt fag, idrett eller program de er interessert i
  • tidlig vet hvor de skal studere
  • vil følge en akademisk plan

En opplevelse for livet

Når du drar på utveksling, får du en opplevelse for livet som kan forme fremtiden din. Se denne korte guiden om hvordan du planlegger året i USA. Deretter kan du bestille gratis rådgivning med oss for å gjøre planen til virkelighet.

Ditt valg av fag, sport eller klima

Du kan også velge ett favorittelement fra listen med alternativer, så vil vi sørge for å plassere deg på en skole som har nettopp det!

  • Sport: Fotball, amerikansk fotball, tennis, golf, basketball, friidrett, volleyball (bare for jenter) og cheerleading.
  • Subjects: Drama/teater, kunst, musikk, fransk, spansk og tysk, videregående kurs i differensialregning, fysikk og biologi.
  • Klima: Varmt, fire årstider

Skolene i Academic Exchange-programmet

Alle skolene i Academic Exchange-programmet holder et høyt akademisk nivå og har toppmoderne fasilitater. Vi samarbeider bare med skoler som minst 150 elever, for å sikre at du får tilgang til et bredt spekter av akademiske, utenomfaglige, sosiale og kulturelle aktiviteter.

Vi vil at du skal være 100 % fornøyd

For oss er det viktig at hver utvekslingsstudent blir plassert hos en god vertsfamilie. Noen ganger hender det likevel at en student finner ut, enten før eller etter at utvekslingen starter, at familien vi har valgt ikke passer helt perfekt. Det er ikke noe problem – vi vurderer situasjonen og finner en vertsfamilie som passer bedre, hvis situasjonen ikke kan løses. Det kaller vi vår 100% Host Family Happiness Commitment.

Start planleggingen

Send oss ​​dine detaljer og en av våre high school-eksperter kontakter deg for en personlig og gratis konsultasjon. La drømmen bli virkelighet!

*” indikerer påkrevde felt

Fødselsdato
Hidden
Hidden
Er du student eller foresatt?*
Hidden
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Avtal konsultasjon