Reiser i løpet av utvekslingsåret i USA

Utforske USA

Et utvekslingsår er mer enn bare high school og studier. Det er en fantastisk mulighet til å se mer av studielandet du har valgt og bli kjent med andre utvekslingsstudenter fra både Norge og andre land på morsomme turer og utflukter.

Vi kan tilby flere fantastiske reiser i USA som du kan bli med på i løpet av utvekslingsåret. Du vil for eksempel få muligheten til å bli med på en drømmetur til Hawaii, eller oppdage det beste fra vestkysten eller østkysten.

Se utvalget av reiser vi tilbyr, og ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon!

Hawaii Reunion – vi drar til Hawaii

Velkommen til paradisøyene på Hawaii! Med oss i Educatius får du en unik mulighet til å bli med på en fantastisk tur til Hawaii i løpet av utvekslingsåret i USA.  

Sammen med ansatte og studenter fra Educatius vil du få oppleve det beste av Oahu, en av de meste populære øyene på Hawaii.

Om turen

I seks dager nyter vi livet på vakre Oahu, den tredje største øya på Hawaii. I Oahu finner du den alltid populære hovedstaden Honolulu, den berømte Diamond Head-stien, fantastiske snorklemuligheter og hvite sandstrender. Og ikke glem de vennlige innførde, deilig mat og vakre palmetrær hvor enn du snur deg. Det er en fantastisk tropisk paradisøy og en ekte en-gang-i-livet-tur.

Nyttårsaften og morsomme utflukter

Med Educatius får du sjansen til å møte alle utvekslingsstudentene fra Soft Landing Camp i New York på en fantastisk reunion på nyttårsaften på Hawaii. Sammen får vi en uforglemmelig avslutning på året som gikk og den beste starten på det neste, mellom fyrverkeri, musikk og glade festende. Kan du tenke deg en bedre måte å tilbringe nyttårsaften på? 

I tillegg til å nyte feiringen, vil vi utforske så mye som mulig av denne fantastiske øya mens vi er her. Vi drar på en guidet tur til Pearl Harbor, lærer mer om den polynesiske kulturen i temaparken Polynesian Cultural Center, og snorkler blant fargerike fisker i det klare hawaiiske vannet. Vi slapper også av på de fantastiske strendene, utforsker byen Honolulu og går på vulkanfjellet Diamond Head, der vi kan ta fantastiske bilder av utsikten.
Få ditt livs reise på Hawaii Reunion. Aloha! (Love, Peace & Compassion) 

Datoer

 • Informasjon kommer snart

Dette er inkludert

 • Transport med leiebuss under hele turen
 • 6 netter i Waikiki (delt rom med 4 Educatius-studenter)
 • 6 hotelfrokoster og 5 middage
 • 1 Luau Dinner Show
 • Omvisning i Honolulu
 • Utflukt til Pearl Harbor
 • Utflukt til øyas nordkyst
 • Billett til Diamond Head Trail
 • Billett til Polynesian Cultural Center 
 • Skyss til og fra flyplass/hotell/flyplass 
 • Blide camp-koordinatorer
 • Video fra turen

Valgfritt

 • Snorkling (leie av utstyr)
 • Catamaran-tur
 • Surfetimer

Best of the West

Utforske det beste vestkysten har å tilby på denne fantastiske turen gjennom Arizona, Nevada og California. 

Turen starter i solfylte Phoenix og avsluttes i sjarmerende San Francisco. Her får du utforske storslåtte Grand Canyon, fargerike Las Vegas, glamorøse Los Angeles og den fantastiske Yosemite National Park i mellom.  

På disse 14 dagene får du muligheten til å oppleve et eventyr fylt med kultur, vennskap og moro. Fremragende guider tar deg med til Alcatraz, Universal Studios, på limousinetur gjennom den berømte The Strip i Las Vegas og viser deg det aller beste av de berømte byene vi besøker.

California Adventure

Hvis du bare er interessert i å utforske delstaten California, kan du gripe sjansen og bli med oss på en 8 dagers biltur mellom Los Angeles og San Francisco! 

Her venter det mye moro venter på steder som Universal Studios, Disneyland og Madame Tussauds voksmuseum. Vi kjører også taubane gjennom de fargerike nabolagene i trendy San Francisco og tar fergen ut til den beryktede Alcatraz-øya.  

Det er den perfekte turen mellom Los Angeles og San Francisco, der du får utforske det beste av disse fantastiske byene og alt som ligger i mellom.

The ultimate East Coast trip

Den amerikanske østkysten er en kyst full av kontraster, og det samme er denne turen! På denne fantastiske 14-dagers bilturen får du sjansen til å oppleve alt fra de majestetiske Niagarafallene nordover ved den kanadiske grensen, storbystemningen i New York City og Philadelphia, historiske Washington, DC og de fantastiske strendene i Amerikansk sør i Florida og South Carolina.  

Erfarne guider viser deg det beste av disse populære stedene. De tar deg med til Walt Disney World i Orlando, den berrømte båtturen Maid of the Mist i Niagara Falls og til Empire State Building og Frihetsgudinnen – blant mange, mange andre ting.  

Forbered deg på det beste østkysteneventyret som finnes!

New York to Washington, D.C.

Hvis du ønsker en road trip på østkysten som er noe kortere, kan du bli med på en 8 dagers tur fra New York til Washington, D.C. I tillegg til å besøke disse to viktige byene vil vi også tilbringe tid i byen Philadelphia. 

I Philadelphia utforsker vi National Constitution-senteret, ser hvor uavhengighetserklæringen ble signert, og prøver noen av Phillys berømte delikatesser, for eksempel «Philly Cheese Steak».  

Inkludert i denne fantastiske turen er også billetter til et Broadway-skuespill, Metropolitan Art Museum, omvisning i FN-bygget, Frihetsgudinnen og Empire State Building i New York.  

I Washington, DC, besøker vi hovedstadens mange monumenter, utforsker livet til USAs første president, George Washington, i Mount Vernon, og mye annet. 

På denne turen får du den perfekte kombinasjonen av interessant kunnskap om amerikansk kultur og historie og mye gøy!

New York, New York …

Legger du utvekslingsåret til USA med oss, er vår Soft Landing Camp i New York inkludert i prisen. Hvis du aldri får nok av denne byen, gir vi deg flere muligheter til å utforske den! 

Bli med på et  5 dagers besøk i New York under den blomstrende våren, eller hvorfor ikke se New York på sitt beste – under julesesongen i desember.  

Det finnes virkelig ikke noe sted som er som New York. På turen vil du få oppleve alle viktige severdigheter og nabolag. På vårturen får du se et Broadway-skuespill, besøke Metropolitan Art Museum, ta hiphop-kurs og dra på omvisning i FN-bygget, blant mye annet. På desemberturen fokuserer vi mer på vinteraktiviteter som bl.a. skøyting på Rockefeller Square og Radio City Rockettes Show.

Få mer informasjon i dag

High school-ekspertene våre er klare til å svare på alt du måtte ha av spørsmål og hjelpe deg med å finne ut hvilket program som passer for deg. Snakk med oss i dag!

Avtal konsultasjon