Global Skills Prep camp

Nettkurs for en perfekt forberedt utveksling

Å ta fatt på et utvekslingsprogram er en unik opplevelse i livet. Global Skills Prep Camp er ideell for å superlade forberedelsene dine, inkludert kraftige ferdigheter som kulturell bevissthet, selvtillit, AI-verktøy for å støtte læring og selvtillit i å snakke engelsk.

Hev globale ferdigheter i 10 nettøkter

Dette er et 15-timers nettkurs med 10 økter designet for å øke suksessen din innen akademisk og livslang læring. Vi håndterer de unike utfordringene ved internasjonale studier og spennende utenlandsopplevelser. Kurset forbedrer ikke bare dine engelsk- og globale ferdigheter, men forbereder deg også på de sosiale, emosjonelle og kulturelle aspektene ved et utvekslingsprogram.

Selvsikker, tilkoblet og klar til å rule

Ved slutten av kurset vil du føle deg klar til å delta på kurs, få nye venner og utforske dagliglivet i vertslandet ditt. I tillegg vil du ha kontakt med andre utvekslingsstudenter som du kan holde kontakten med under denne uforglemmelige opplevelsen.

Kontakt oss for tilgjengelige kursstartdatoer i 2024.

Kjappe fakta:

  • Pris: EUR 600
  • 10 klasser på 90 minutter hver seg – totalt 15 timer.
  • Kurset er åpent for alle studenter som forbereder seg på å studere i utlandet, uansett reisemål.
  • Hver student som fullfører kurset, vil bli tildelt et fullført bevis.


Hva lærer jeg?

Lære å lære

Emosjonell utvikling

Bygge selvtillit

Kritisk tenkning 1

Kritisk tenkning 2

Kulturell bevissthet

Kultur sjokk

Kommunikasjon Samarbeid & Samfunnsansvar
Kreativitet


Hvordan fungerer det

Du blir plassert i en klasse med andre studenter som også forbereder seg på studiet i utlandet. Materialer – etter Cambridge Life Competencies Framework – vil engasjere seg med en rekke tekst, video og støttes med aktiviteter og diskusjonsfora på den komplementære nettplattformen. Vi sender et velkomstbrev før kurset starter, fullpakket med datoer, lenker og alle detaljer du trenger.

Få den detaljerte kursbeskrivelsen


Global Skills Prep Camp-emnene omfatter en rekke utfordringer som sannsynligvis vil bli møtt når studentene forbereder seg på videre utdanning, internasjonale studier og mulige reiseopplevelser.

Last ned kursbeskrivelse

Hva sier andre om kurset

tidligere student

«Det var et flott kurs! Det var så gøy å møte andre utvekslingsårsstudenter. Yasmin var veldig snill og omtenksom. 10/10 lærer!»

tidligere student

“Det var veldig hyggelig og nyttig å gjøre oppgavene og snakke med de andre elevene siden de skal gjøre det samme som deg.”

Er du interessert i nettkurset Global Skills Prep Camp?

Kontakt oss for et gratis og uforpliktende møte for å lære mer om våre nettprogrammer

Start planleggingen i dag! Møt oss på for et gratis og uforpliktende møte og motta mer informasjon om våre onlineprogram.

*” indikerer påkrevde felt

Hidden
Hidden
Er du student eller foresatt?*
Fødselsdato*
Hidden
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.