Cheshire College South & West

Cheshire College South & West er en ledende skole for utdanning i Nord-England, som tilbyr et stort utvalg av A-level og BTEC-kurs. Skolen ligger i det vakre, grønne fylket Cheshire, er CCSW kjent for å gi studentene en førsteklasses utdanning, og å utstyre dem med ferdigheter, erfaring og kvalifikasjoner som vil forberede dem for arbeidslivet eller høyere utdanning. Skolen oppfordrer elever til å bli selvsikre individer som vil gi verdifulle bidrag til bedrifter og den lokale økonomien i fremtiden.

CCSW er stolt av å gi en utmerket utdanning på toppmoderne campus. Studentene har tilgang til inspirerende fasiliteter i verdensklasse som er resultatet av en investering på 140 millioner pund i den nyeste teknologien og ekte arbeidsmiljøer.

Alle 3 campusene på 3 steder - Crewe, Ellesmere Port og Chester - gir en trygg, glad og innovativ læringsopplevelse som sikrer at studentene oppnår sitt fulle potensiale. En merittliste med topp eksamensresultater så vel som fantastiske progresjonsrater kombineres for å gjøre skolen til det ideelle stedet for ambisiøse internasjonale studenter.

Visit School Site: Cheshire College
Visit City Site: Crewe, Cheshire

banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img

Highlights

1) Skolen har et dedikert internasjonalt team som følger opp de internasjonale studentene.
2) Enestående fasiliteter inkludert idrettsarena og moderne klasserom.
3) CCSW Scholars Program gir veiledning og intervjuforberedelse for studenter som ønsker å delta på Oxbridge (gå på toppuniversiteter).
4) Idrettsprogrammer: Fotball, basketball, nettball, friidrett, boksing.
5) 3 campus fordelt på 3 lokasjoner, alle med fasiliteter i verdensklasse.

Informasjon

 • Alder:
 • 16 - 18
 • Kunstfag
 • Mote, Kunst, Grafisk kunst, Teater, Foto, Dans, Make-Up Artistry, Digital Media, Performing Arts
 • Fag
 • Biology, Business, Kjemi, Klassiske studier, Datavitenskap, Økonomi, Engelsk, Mathematics, Geografi, Geologi, Historie, Juss, Media Studies, Filosofi, Gym, Fysikk, Political Science, Psykologi, Sosiologi, Anvendt vitenskap, Informasjonsteknologi, Konstruksjon, Ingeniør, Frisør, Helse og sosial, Reise, Gjestfrihet, Kokketrening, Sportsvitenskap, Engelsk litteratur og komposisjon
 • Klubber
 • Frivillig forening
 • Sport
 • Basketball Academy, Fotball, Boksing, Volleyball, Badminton, Netball, Bordtennis, Rounders
 • Språk
 • Engelsk for internasjonale studenter, Fransk, Spansk, Tysk
 • Varighet
 • Multiple Year, Spring Semester, Fall Semester, Fall Year

Opplevelser for livet

Å reise på utveksling er en opplevelse du bare får en gang i livet og som former fremtiden din. Les high school- guiden vår for å planlegge året. Bestill en gratis studieveiledning hos oss for å realisere ditt utvekslingsår!

Tidligere studenters erfaringer

Ellen, På utveksling i Texas

"Tiden min som utvekslingsstudent har nok vært det morsomste jeg har vært gjennom. Jeg har gjort nye ting, møtt nye mennesker, og utviklet meg som person. Jeg elsker å prøve nye ting og har derfor syntes dette var supert moro."

FRANCESCA, På utveksling i Frankrike

«I løpet av dette året har jeg lært mye om meg selv og jeg har innsett at utveksling er det du gjør deg selv til! Du er ansvarlig for hvordan året vil utvikle seg, så ikke nøl med å ta initiativet.»

One Team Across the Globe

Vi tilhører et stort, etablert selskap, Educatius Group AB, og har søsterselskaper og tette samarbeid i mange land. Det betyr at vi har et fantastisk team som strekker seg over hele verden og har et felles mål: å sikre at hver student får et vellykket utvekslingsår – sammen er vi One Team Across the Globe!

Avtal konsultasjon