Online Cambridge eksamensforberedende kurs

Gjør det bra på denne verdensledende kvalifiseringsprøven for engelsk språk

Cambridge Englgish Exam er anerkjent globalt av mer enn 25 000 universiteter, arbeidsgivere og stater og er verdens ledende kvalifikasjonsprøve for engelskkunnskaper. Hvis du nettopp har fullført eller holder på med high school-utveksling i et engelskspråklig land, er dette den beste tiden å ta Cambridge English Exam på. Vi kan hjelpe deg med å lykkes med et forberedende kurs som er skreddersydd for utvekslingsstudenter som deg.

Åpne døren til høyere utdanning og bedre karrieremuligheter

En gjennomført Cambridge English Exam åpner dørene til høyere utdanning og bedre karrieremuligheter i så å si alle deler av verden. Med utgangspunkt i engelskkunnskapene du utviklet under high school-utvekslingen, hjelper vi deg med å oppnå best mulig resultater på Cambridge-prøven ved å fokuserer på prøveteknikk og -praksis, i stedet for tilfeldig språkarbeid.

Derfor har vi utviklet et skreddersydd prøveforberedende kurs! Kurset er først og fremst rettet mot studenter som går på (eller nylig har gått på) high school i et engelsktalende land, så arbeidsmengden er 2 – 3 timer per uke, med fokus på prøveteknikk og -praksis, i stedet for tilfeldig språkarbeid. Nå er engelskkunnskapene eksepsjonelt sterke, så dette er den beste tiden for å lykkes på denne viktige testen!

Prøv for du kjøper

Forsikre deg om at vårt forberedende kurs Cambridge English Class passer for deg ved å gå til classroom.google.com og taste inn kurskode uo7pdxi.

Vi foreslår at du starter med to moduler:
Week 1 Listening og
Week 2 Reading & Use of English.

Lær for livet med utvekslings på high school

Med utveksling på high school utvikler du nye ferdigheter, får bedre selvtilliten og gjør deg klar for suksess i fremtiden. Det du lærer, har du med deg resten av livet. Se denne korte veiledningen før du begynner å planlegge utvekslingsåret. Deretter kan du bestille gratis rådgivning med oss for å gjøre planen til virkelighet sammen med high school-ekspertene.

Slik forbereder vi deg til Cambridge-prøven

Vårt nettbaserte forberedelseskurs Cambridge English Exam starter i september og avsluttes den første uken i juni. Kurset gir deg blant annet følgende fordeler:

  • Studer i ditt eget tempo. Du kan delta når som helst og gjøre øvelser du har gått glipp av tidligere.
  • Fokuser på B2-nivået de første 12 ukene for å bygge opp selvtilliten før du går videre til C1 Advanced-materialet. Formatene er nesten identiske for begge nivåene.
  • Fokus på lytting, lesing og grammatikk – de områdene som er mest avgjørende for gode resultater – med litt essayskriving mot slutten av kurset.
  • Enkel tilgang via Google Classroom, der du skriver inn svarene dine elektronisk og får poeng, tilbakemeldinger og råd på e-post uken etter.
  • Kontinuerlig tilgang til en veileder, som alltid er tilgjengelig på e-post.
  • Alt dette og mer for bare €250.

Lurer du på hvor du bør ta Cambridge English-prøven?

Søk blant 2800 eksamenssentre i 130 land via lenken nedenfor.

Få mer informasjon om våre onlineprogram?

Start planleggingen i dag! Møt oss på for et gratis og uforpliktende møte og motta mer informasjon om våre onlineprogram.

*” indikerer påkrevde felt

Hidden
Hidden
Er du student eller foresatt?*
Fødselsdato*
Hidden
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Avtal konsultasjon