Legg ditt utvekslingsår til Texas

Søk om å ta din high school-utveksling i the Lone Star State

På vårt Classic High School-program i USA kan du be om å bli plassert i et spesifikt område. Hvert år velger mange utvekslingsstudenter Texas som sitt førstevalg! Texas vekker liv til det ville vesten i USA – med cowboyer, rancher og rodeoer. Men som den største staten på det kontinentale USA har den også mye mer – pulserende byer som Houston, San Antonio, Dallas og Austin; vakre landskap og historiske steder, og flotte strender også langs Mexicogolfen! I tillegg vil du møte vennlige og utadvendte mennesker.

Texas-plassene på Classic High School-programmet fordeles etter førstemann til mølla-prinsippet, og er meget populært! Hvis det er en ledig plass, plasserer vi deg hos en imøtekommende vertsfamilie som bor i Texas. Det er en ekstra avgift, men du betaler bare tillegget når Texas-plasseringen din er bekreftet. Ta kontakt med oss så tidlig som mulig for å bestille ditt intervju og sikre deg en plass!

Perfekt for studenter som

  • Ønsker å oppleve ekte amerikansk kultur, og det å bo hos en amerikansk vertsfamilie
  • Vil skape vennskap som varer for resten av livet
  • Håper på å gå på en high school i Texas
  • Ikke trenger å velge en bestemt skole

Ta kontakt med en high school-ekspert

*” indikerer påkrevde felt

Hidden
Er du student eller foresatt?*
Hidden

Å bo med en vertsfamilie i Texas

Uansett hvor du velger å reise vil vi plassere deg hos en nøye utvalgt vertsfamilie, som er ivrig etter å dele hjem og kultur med deg! Du vil gå på en videregående skole i nærheten av vertsfamilien. I tillegg til støtten fra vertsfamilien din, vil du bli tildelt en lokal koordinator som vil være din støttekontakt gjennom hele programmet, fra begynnelse til slutt.

Hør fra våre tidligere utvekslingsstudenter

OSCAR, I USA

«Jeg har hatt en flott opplevelse her i USA, og ærlig talt, jeg har egentlig ikke lyst til å reise. Jeg har det for mye moro til å ønske meg tilbake. Jeg gjør mange ting hver dag med venner.»

CHRISTINA, I USA

«Jeg var så heldig å være på utveksling i Texas, USA. Der tilbrakte jeg mesteparten av tiden min med vertsfamilien, nye venner og sport. Det var det kuleste året i livet mitt.»

Ditt livs opplevelse

Utveksling er en opplevelse som former fremtiden din. Vi har laget en kort guide for å hjelpe deg med å planlegge året ditt i USA. Bestill et gratis møte med oss, for å gjøre den planen til virkelighet.

Vil du ha noe helt spesielt ut av utvekslingsåret ditt i Texas?

Hvis du vil være sikker på at du kan få akkurat det du ønsker ut av ditt utvekslingsprogram; eller du ønsker eller trenger et spesifikt fag eller sport, da bør du velge Select eller Boarding-programmet vårt. Disse programmene kan tilfredsstille alle dine krav, og teamet vårt kan hjelpe deg med å finne den perfekte Select high school-matchen din!

Avtal konsultasjon