Utvekslingsår i Texas

Gå på high school i USAs solbelte

Texas har mye å tilby, både for utforsking og akademiske muligheter. Et utvekslingsår i Texas er ideelt for alle som ønsker å oppleve livet på high school i USAs såkalte solbelte. Ikke bare er det et høyt akademisk fokus, men du er også omgitt av en mengde nasjonalparker du kan utforske på fritiden, eller det berømte State Fair of Texas, du kan dra på i helgene! Et utvekslingsår i Texas åpner dørene for læringsuksess, og minner for livet.   

Ta ditt utvekslingsår i Texas, utforsk verden og lær for livet!

Få ditt livs opplevelse

Å reise på utveksling er en opplevelse du vil huske resten av livet. Avtal et intervju nå, eller last ned vår high school guide!

Gå på en high school i Texas

Å studere i utlandet med Explorius betyr at vi vil veilede deg til å finne det perfekte programmet. Og uansett hvilket program du velger, vil du lære for livet, med støtte fra vårt One Team Across the Globe.  

Hos oss kan du finne ditt perfekte program. La oss presentere alle alternativene for deg. Hvert av programmene våre er laget for at du skal kunne være uavhengig, men samtidig ha et sikkerhetsnett. 

  • I vårt USA Classic-program kan du søke om en spesiell region, stat og sikre deg plass på en high school i Texas. Vær oppmerksom på at det er begrensede plasser, og disse vil bli tildelt etter førstemann-til-mølla-prinsippet. 
  • Med vårt Select-program kan du velge akkurat den skolen eller distriktet i byen du ønsker.  Hvis du ønsker fokus på høyere utdanning bør du velge en av våre boardingskoler, og velger du Select-programmet har du mest mulig kontroll over utvekslingsprogrammet ditt – og du kan tilpasse det etter hva du ønsker å oppleve mest!

Søk på vårt Select High School-program og velg din high school i Texas

Våre privatskoler og boardingskoler vil gi deg det beste studiemiljøet for vitenskapelig fokus. De fleste av skolene våre har nemlig enten STEM-program, International Baccalaureate (IB-linje) eller lignende. Skolene i Texas er veldig opptatt av vitenskap og teknologi, men du kan også finne mye sport. Flere lag er til og med en del av divisjon I, det høyeste amerikanske universitetsmesterskapet! 

På vårt Select High School-program kan du velge nøyaktig hvilken skole du vil gå på i Texas. Utvid din akademiske horisont og lær for livet ved å tilpasse året i utlandet til akkurat det du ønsker. 

One Team Across the Globe

Vi tilhører en stor, etablert organisasjon, Educatius Group AB, og har søsterselskaper og nære samarbeidspartnere i mange land. Dette gjør oss til et utrolig team over hele verden, med ett felles mål om å sørge for at hver student får en fantastisk reise – sammen er vi One Team Across the Globe.

Start planleggingen

Send oss ​​dine detaljer og en av våre high school-eksperter kontakter deg for en personlig og gratis konsultasjon. La drømmen bli virkelighet!

*” indikerer påkrevde felt

Fødselsdato
Hidden
Hidden
Er du student eller foresatt?*
Hidden
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Avtal konsultasjon