Forberedelseskurs online i tysk

Vør best mulig forberedt på året utenlands

For å gjøre deg best mulig forberedt på utvekslingsåret i Tyskland tilbyr vi et forberedende språkkurs online. Vi anbefaler språkkurset for alle som trenger å oppdatere eller forbedre tyskkunnskapene sine. Det vil gi deg en best mulig start på eventyret på high school.

Om online språkkurset

Tysktimene er spesielt utviklet for å gi kunnskap i tysk og informasjon om tyske skikker og tradisjoner. Her vil du gjennomgå grunnleggende grammatikk og vokabular, lære nyttige uttrykk og delta i quizzer og spill med klassekameratene dine. Hver økt tar deg et skritt nærmere målene dine: å bli mer selvsikker og å kommunisere bedre på tysk.

Ta kontakt med kontoret for mer informasjon eller for å bestille plass.

Forberedelseskurs online i tysk koster 12 000 NOK og holdes online.

Varighet

Ta kontakt med kontoret for mer informasjon eller for å bestille plass.

Ta kontakt med en high school-ekspert

*” indikerer påkrevde felt

Hidden
Er du student eller foresatt?*
Hidden

Dette sier tidligere utvekslingsstudenter

EDNA

«Tyskland er et land med mye kultur og det er utrolig mye å oppleve. Du vil få venner for livet, både gjennom skolen og gjennom idretten.»
– Edna i Tyskland

Erik

«Ved å gå på utvekslingsår kaster du deg automatisk inn i en fremmed kultur. Du vil da få nye erfaringer, kunnskap og venner fra en helt ny del av verden.»
– Erik i Tyskland.

En opplevelse for livet

Når du drar på utveksling, får du en opplevelse for livet som kan forme fremtiden din. Se denne korte guiden om hvordan du planlegger året i Tyskland. Deretter kan du bestille gratis rådgivning med oss for å gjøre planen til virkelighet.

Dra på utvekslingsår i Tyskland

Et år som utvekslingsstudent i Tyskland er den perfekte muligheten til å få en genuin opplevelse av dette spennende europeiske landet og lære et av verdens viktigste språk. Som tysktalende kan du kommunisere med millioner av mennesker.

Ta kontakt med en high school-ekspert

*” indikerer påkrevde felt

Hidden
Er du student eller foresatt?*
Hidden

Avtal konsultasjon