Forberedelseskurs i italiensk

Bli best mulig forberedt på året utenlands

For å gjøre deg best mulig forberedt på utvekslingsåret eller semesteret ditt i Italia tilbyr vi et to ukers språkkurs i italiensk i den vakre byen Milano. Språkkurset arrangeres rett før Soft Landing Camp i samme by.

Deltakelse på kurset er anbefalt for alle som trenger litt forberedelse i italiensk for å få en best mulig start på utvekslingseventyret.

Om språkkurset

Kurset finner sted på en førsteklasses privat språkskole i sentrum av Milano. Du studerer ukedager kl. 10:00 til 13:15. Hver studietime varer i 45 minutter. Her vil du gjennomgå grunnleggende grammatikk og vokabular, lære nyttige uttrykk og delta i samtaler og spill med klassekameratene dine. Hver økt tar deg et skritt nærmere målene dine: å bli mer selvsikker og å kommunisere bedre på italiensk.

Etter øktene har du tid til å nyte livet i Milano sammen med vertsfamilien, klassekameratene eller kurspersonalet.

Varighet

To hele skoleuker

Overnatting og måltider

Mens språkkurset pågår, vil du bo hos en vertsfamilie i Milano. Ofte vil du bo sammen med en annen utvekslingsstudent, som også skal tilbringe utvekslingsåret eller -semesteret i Italia. Frokost og middag hver dag er inkludert og tilberedes av vertsfamilien.

Dette er inkludert

  • 15 timer italienskundervisning pr. uke
  • Skoleregistrering og -avgifter
  • Alt skolemateriell
  • Kursdiplom
  • Skyss ved ankomst og avreise
  • Innføring og orientering fra våre ansatte
  • Hjelp og veiledning fra våre ansatte
  • Halvpensjon hos vertsfamilie
  • Ettermiddagsaktiviteter i regi av språkskolen
  • Helgeaktiviteter med vertsfamilier

Dette sier tidligere utvekslingsstudenter

ELISABETH

«Jeg var så lettet, skoleelever hadde overgått alle tenkelige forventninger. En av lærerne mine forklarte meg at klassen jeg ble plassert i er som en liten familie, og nå er jeg en del av den lille familien.»
– Elisabeth i Napoli, Italia

ANNA

«Italia er et land med mye kultur og det er utrolig mye å oppleve. Jeg elsker italiensk mat, og jeg har lært å lage den sammen med vertsfamilien min!»
– Anna i Italia

En opplevelse for livet

Når du drar på utveksling, får du en opplevelse for livet som kan forme fremtiden din. Se denne korte guiden om hvordan du planlegger året i Italia. Deretter kan du bestille gratis rådgivning med oss for å gjøre planen til virkelighet.

Et italiensk utvekslingsår

Når du tilbringer utvekslingsåret i Italia, får du nyte livet i et av verdens mest sjarmerende land. Dette fascinerende landet kan tilby svært variert klima, natur og livsstil.

Avtal konsultasjon