Select High School i England

Full kontroll over utvekslingsåret ditt

Select High School-programmet i England er du garantert å få det high school-året du drømmer om.

Året på utveksling i Storbritannia er noe du har med deg resten av livet. Med Select-programmet velger du den skolen som passer best for dine drømmer og ambisjoner. Den perfekte high school-matchen for deg er kanskje i en populær by som f.eks. Brighton eller London. Eller en eldgammel boarding school der du får en helt tradisjonell britisk opplevelse. Eller kanskje du vil trene fotball eller en annen idrett, eller delta i drama eller kreativ kunst.

På vårt UK Select-program kan du vurdere high schools fra porteføljen vår og velge en high school som passer perfekt for deg! Vi tilbyr det beste utvalget av high schools for utvekslingsstudenter over hele Storbritannia! En stor statlig skole, en prestisjefylt privatskole, eller kanskje til og med en boarding school der du bor sammen med klassekameratene dine på campus. Du vil finne noe som passer perfekt for deg.

Programdetaljer

Alder: 16-18 år

Avreise: august

Språkkrav: Grunnleggende engelskkunnskaper

Engelsktest: Ja

Visum: Ja

Soft Landing Camp: Ja, i London

Skoledag: Vanligvis fra  8:30 til 15:30

Subjects: Det er både obligatoriske fag og valgfag

Reisealternativer: Ja

Få en opplevelse for livet

Utvekslingsåret er en opplevelse du bare får én gang og som du vil huske for resten av livet. Bestill gratis rådgivning med oss for å gjøre planen til virkelighet.

Få det ultimate utvekslingsåret

I tillegg til å velge den skolen og byen du ønsker; kan våre UK Select High School-programmer i Storbritannia tilby så mye mer!

    • Når du søker og har kommet inn på skolen, vet du akkurat hvor du skal bo og studere, slik at du kan planlegge opplevelsen din!
    • Du vil dra nytte av vårt ene team over hele verden – der kollegaene våre i Storbritannia tar vare på deg og har tilsyn med vertsfamilien eller internatskoleopplevelsen gjennom hele skoleåret eller semesteret.
    • Mulighet for å bli i flere år, oppgradere og enkelt fortsette til universitetet
    • Velg blant enkelte bransjebaserte klasser, inkludert mote- og musikkteknologi

UK Select-programmet tilbyr utvekslingsstudenter all kulturutvekslingen, fordypningen og de spennende opplevelsene fra Classic-programmet – men i tillegg får du så mye mer når du kan velge akkurat den skolen du ønsker.

Get Ready Online - Engelsk språkkurs

Online språkkurs for utvekslingsstudenter

Å dra på utveksling er et spennende og livsendrende eventyr, men det er også naturlig å føle seg nervøs for det kommende året i utlandet. Tanken på å møte nye situasjoner og utfordringer i et fremmed land, og i tillegg håndtere disse situasjonene på engelsk, kan noen ganger være litt skummelt. Den beste måten å få en god start på oppholdet ditt er å sørge for at engelsken din er så god som mulig!

På vårt online engelskkurs, Get Ready Online, bruker vi morsomme og interaktive aktiviteter for å forbedre engelsken og forberede deg på alle mulige situasjoner du kan møte i ditt nye hjemland. Kurset er designet spesielt for utvekslingsstudenter som skal til England.

Dette sier tidligere studenter i England

MIN SKOLE HER I ENGLAND

Siri i Torquay, England

Les mer her

SKOLE OG HVERDAG


Ida Maria i Manchester, England

Les mer her
Avtal konsultasjon