Reiser i løpet av utvekslingsåret i Storbritannia

Som utvekslingsstudent i Storbritannia får du en fantastisk mulighet til å lære mye om livet i de mange ulike landene som sasmmen utgjør Storbritannia og Irland. Det er en god idé å lære dem å kjenne enda bedre gjennom våre arrangerte turer!

Sammen med andre utvekslingsstudenter, erfarne guider og vår engasjerte stab får du muligheten til å bli med på rundreise i Irland og besøke hovedstaden London.

Les mer om våre arrangerte turer, og kontakt oss gjerne hvis det er noe du lurer på.

banner-img

Rundreise i Irland

Benytt sjansen til å utforske Irland, også kjent som den grønne øya! På denne 4-dagersturen legger vi ut på den ultimate rundreisen rundt Irland, og vi besøker både Irland og Nord-Irland.  

Vi utforsker de to hovedstedene Dublin og Belfast, stopper ved noen av innspillingsstedene fra Game of Thrones, besøker Titanic Centre og drar på en vikingskipreise i Dubling – blant mye annet.  

Dette er en unik mulighet til å besøke to land på én øy og lære mer om deres interessante historie.

banner-img

London Calling – igjen

Når du tar utvekslingsåret i Storbritannia med oss, er vår Soft Landing Camp iLondon inkludert i prisen. Hvis du ikke kan få nok av den vakre hovedstaden (og hvem får vel det?), gir vi deg enda en mulighet til å oppleve mer av London! 

Bli med oss på en 3-dagerstur der vi tar en rundreise i byen, ser en musikal på West End, besøker voksmuseet Madame Tussaud’s, Platform 9 ¾, og tar et cruise nedover elven mellom Westminster til Greenwich, blant mye annet.  

Det er en gøyal tur der du får muligheten til å møte vennene dine fra Soft Landing Camp.

Få en opplevelse for livet

Utvekslingsåret er en opplevelse du bare får én gang og som du vil huske for resten av livet. Bestill gratis rådgivning med oss for å gjøre planen til virkelighet.

Avtal konsultasjon