The College of Richard Collyer

College of Richard Collyer eller Collyer's, som det er mer kjent, er en OFSTED Grade 1 "Outstanding" Sixth Form College med et formidabelt rykte både lokalt og nasjonalt. Skolen kan skimte med de beste eksamensresultatene i lokalområdet de siste tre årene, og er også rangert som den tredje beste Sixth Form College i Storbritannia basert på dette.

Collyer's har over 45 tilgjengelige fag, inkludert A-nivå og BTECs. De ansatte gir studentene detaljert veiledning angående kombinasjonen av emnevalg for å sikre at de matcher alles personlige interesser, talenter og progresjonsmål.

Skolen ligger i en vakker markedsby kalt Horsham, og har en ideell beliggenhet mellom London og Brighton, med lett tilgang til Gatwick lufthavn, bare tjue minutter unna med bil eller tog.

Skolen har dedikerte ansatte som gir råd om videre utdanning, som blant annet inkluderer søknader til Oxbridge. Collyer's vei til høyere utdanning har et ekstremt godt rykte, og ligger over gjennomsnittet blant privatskoler i England, og betydelig foran den offentlige sektoren.

Skolen er kjent for en inkluderende kultur der godt kvalifiserte lærere har spennende og utfordrende undervisning. Det er også førsteklasses fasiliteter og en moderne læringsteknologi.

Fasiliteter
Collyer's er en attraktiv skole med utmerkede fasiliteter, som legger til rette både for aktiviteter både i og utenom skoletid. Skolen ble grunnlagt i 1532 og undervisning har foregått på det nåværende stedet siden 1860. Området er en blanding av historiske og moderne bygninger og klasserom, og skaper et inspirerende sted for å lære.

Fasilitetene inkluderer et stort og moderne bibliotek, et sportssenter for basketball, badminton og bordtennis, et treningsstudio, utendørsbaner for nettball og hockey, fotball- og rugbybaner, kunststudioer, scenekunstrom, studioer for fotografering og media, datasuiter, et designteknologiverksted, en avdeling for arbeidsliv og høyere utdanning, og en kantine som serverer varm og kald mat til studentene.

Sport og kunst
Skolen tilbyr mange aktiviteter, som sport, musikk og drama, og studentene får muligheten til å utvikle seg både faglig, og personlig. Studenter kan velge mellom å drive med idrett på alle nivåer, blant annet i rugby, nettball, basketball, fotball, hockey, rugby, badminton, bordtennis, dans, volleyball og yoga.

Skolen er også er vertskap for West Sussex Music, som har kontorene sine på campus, og alle studenter oppfordres til å bli med å spille musikk og drive scenekunst, for å ha muligheten til å utvide horisonten og ferdighetene sine. Gjennom året vil studentene få muligheten til å delta i musikkgrupper, dansekompanier, radioproduksjon, filmprosjekter, dramakonkurranser og showcases, utforme musikaler, skriveverksteder, audition-trening, LAMDA-kvalifikasjoner og møte med tilreisende teaterselskaper.

Studentliv
Alle studenter ved Collyer's har en personlige veileder, tilgang til studenttjenester, studiestøtte og et velværeteam. Opplæringsprogrammet, som leveres ukentlig, hjelper studentene med å finne seg til rette på skolen, utvikle selvstendige læringsferdigheter og støtter studentene i å ta beslutninger om fremtiden.

Den lokale byen, Horsham, har et bredt utvalg av butikker, kafeer og restauranter. Collyer's ligger en 5-minutters gåtur fra jernbanestasjonen og ligger ved siden av en stor sentral park som knytter skolen til sentrum.

Collyer's har en blomstrende studentforening som fungerer som stemmen til alle studentene. Den ledes av en gruppe demokratisk valgte studenter som stemmes inn hvert år, og ledes av ansatte på skolen. Foreningen møter jevnlig med de ansatte for å diskutere hvordan skolen kan bli bedre på inkludering, læring og et tilpasset studieløp.

Besøk skolens nettsted: College of Richard Collyer
Besøk City Site: Horsham, West Sussex

banner-img
banner-img
banner-img

Informasjon

 • Alder:
 • 16 - 18
 • Kunstfag
 • Dans, Teater, Film, Foto, Tekstil, Kunst, Media
 • Fag
 • Biology, Virksomhetsstudier, Kjemi, Datavitenskap, Designteknologi, Økonomi, Elektronikk, Engelsk litteratur og komposisjon, Miljøvitenskap, Geografi, Historie, Juss, Mathematics, Media Studies, Filosofi, Fysikk, Gym, Political Science, Psykologi, Sosiologi, Anvendt vitenskap, Kriminologi, Tidlig barndom, Helse og sosial, Informasjonsteknologi, Sportsvitenskap, Sportsutvikling, coaching og fitness, Reise, Geologi
 • Klubber
 • Samfunnstjeneste, Skoleturer, Dramaproduksjon, Dramaklubb, Yogaklubb, Duke of Edinburgh Award Scheme, Dance Team, Film, Skriveklubb
 • Sport
 • Sports Coaching Academy, Basketball, Netball, Rugby, Fotball, Hockey, Bordtennis, Golf, Terrengløp, Trampoline, Svømming, Badminton, Tennis, Volleyball
 • Språk
 • Fransk, Tysk, Spansk
 • Varighet
 • Multiple Year, Fall Year

Opplevelser for livet

Å reise på utveksling er en opplevelse du bare får en gang i livet og som former fremtiden din. Les high school- guiden vår for å planlegge året. Bestill en gratis studieveiledning hos oss for å realisere ditt utvekslingsår!

Tidligere studenters erfaringer

Ellen, På utveksling i Texas

"Tiden min som utvekslingsstudent har nok vært det morsomste jeg har vært gjennom. Jeg har gjort nye ting, møtt nye mennesker, og utviklet meg som person. Jeg elsker å prøve nye ting og har derfor syntes dette var supert moro."

FRANCESCA, På utveksling i Frankrike

«I løpet av dette året har jeg lært mye om meg selv og jeg har innsett at utveksling er det du gjør deg selv til! Du er ansvarlig for hvordan året vil utvikle seg, så ikke nøl med å ta initiativet.»

One Team Across the Globe

Vi tilhører et stort, etablert selskap, Educatius Group AB, og har søsterselskaper og tette samarbeid i mange land. Det betyr at vi har et fantastisk team som strekker seg over hele verden og har et felles mål: å sikre at hver student får et vellykket utvekslingsår – sammen er vi One Team Across the Globe!

Avtal konsultasjon