Velg den perfekte skolen i England

Når du registrerer deg for vårt Select High School– eller Boarding School-program, får du selv velge hvilken skole i England du vil studere på.

Dette passer perfekt for deg som allerede har bestemt deg for hvordan du vil at utvekslingsåret i landet skal være. Kanskje vil du bo i en bestemt by, drive med favorittidretten din eller få en bestemt utdannelse.

Vi tilbyr et stort utvalg av skoler over hele England. Nedenfor finner du våre mest populære high schools og boarding schools.

populære skoler | Select High School-program 

 

Bexhill College, Bexhill-on-Sea

Bexhill-on-Sea, er en liten, trygg og vennlig kystby på sørkysten av England. Byen har en fantastisk kystlinje med en lang promenade og en prisbelønt ren strand. I tillegg har byen den berømte De La Warr Paviljongen fra 1930-tallet, hvor besøkende strømmer til for å nyte kystutsikten over Eastbourne og Hastings, levende musikk, samtidskunst og kulturelle arrangementer. 

Bexhill har fantastiske transportforbindelser i selve byen og de omkringliggende områdene, noe som gjør det til et ideelt sted for internasjonale studenter som ønsker å utforske Brighton og London i helgene. I selve Bexhill kan studentene prøve aktiviteter som vindsurfing og seiling, samt utforske byens mange vintage butikker og spisesteder. 

Havant College, Portsmouth

Portsmouth er en svært populær og dynamisk by som ligger på den vakre sørkysten av England. Milevis med vakker kystlinje, en rik maritim historie og et livlig og stilig sentrum, er Portsmouth det perfekte kystdestinasjonen som har noe for alle.

Boarding Schools in UK

Nedenfor finner du vårt utvalg av de mest populære skolene i vårt Boarding School-program.  
Ny informasjon kommer snart. Kontakt oss hvis du har spørsmål.

Sikre deg plass på skole i England

Møt oss for et gratis og uforpliktende intervju der vi vil fortelle mer om de ulike skolene og skolevalgene vi tilbyr i England. Sammen kan vi skreddersy det perfekte utvekslingsåret for deg og sørge for at det store utvekslingseventyret ditt blir akkurat slik du ser for deg.

Avtal konsultasjon