Drømmer du om en livsendrende reise som utvekslingsstudent?

Begynn med gratis utvekslingsrådgivning

Utveksling på high school gir deg en livsendrende opplevelse som vil du har med deg for alltid. Du får fordype deg i en annen kultur, lære et nytt språk og få nye venner. Du bygger opp selvtilliten din og får nye ferdigheter som vil gjøre deg klar for fremtidig suksess. Men å reise på utveksling er en stor avgjørelse, så du bør lære så mye du kan før du søker.
Snakk med oss – våre high school-eksperter er klare til å svare på spørsmålene dine
Enten du er klar til å pakke kofferten eller bare er nysgjerrig på hvordan det er å studere i utlandet, er våre eksperter på high school-utveksling her for å hjelpe. De vil gi deg en god idé om hva du kan forvente deg, forklare søknadsprosessen og forberede deg til utvekslingen. Ved å dra nytte av sin omfattende kunnskap om fremmede land og skolesystemer kan ekspertene våre også hjelpe deg med å finne ut hvilket reisemål og hvilket program som gir passer best til nettopp dine personlige og akademiske mål.
Ta neste steg mot utvekslingsåret i utlandet – bestill gratis rådgivning i dag.

banner-img

Har du spørsmål? Vi har svarene

Det er klart du har spørsmål, mange spørsmål. Våre high school-eksperter – mange av dem tidligere utvekslingsstudenter – er her for å svare på dem.

Med utgangspunkt i sin dype kunnskap om fremmede land, skolesystemer og ulike utvekslingsprogrammer kan ekspertene våre svare på spørsmål som f.eks.:

  • Hvordan er det å bo hos en vertsfamilie eller på campus?
  • Hvor gode engelskkunnskaper trenger jeg?
  • Har jeg gode nok karakterer?
  • Kan jeg drive med favorittidretten min i løpet av utvekslingsåret?
  • Hva om jeg vil fokusere på et bestemt akademisk kurs?
  • Hva er forskjellen på et Classic- og et Select-program?
  • Hvordan ser en vanlig skoledag ut?
  • Hva kan jeg gjøre på fritiden?

Book studieveiledning

Er du klar til å ta det første skrittet mot en unik opplevelse som vil åpne opp for en ny verden av muligheter? Bestill studieveiledning i dag. Velg mellom personlig møte, veiledning på telefon, eller online. Det er gratis og uforpliktende. Bruk veiledningen for å finne ut hva du vil ha ut av et utvekslingsår og for å finne ut mer om hvordan ditt utvekslingsår kan se ut.

*” indikerer påkrevde felt

Fødselsdato*
Hidden
Hidden
Er du student eller foresatt?*
Hidden
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Avtal konsultasjon