Gå på en av USAs aller beste offentlige high schools!

For de ekstra motiverte og akademisk sterke studentene

Ser du etter en utvekslingserfaring hvor akademiske utfordringer er en topp prioritet? Med Explorius kan du søke om plassering ved en av USAs topp 10% offentlige videregående skoler. Dette er for faglig sterke og motiverte studenter, som ønsker å gå på en topp presterende videregående skole.

Rangeringen er basert på test-statistikk, nasjonale og statlige rangeringer, og hvis aktuelt, charter-, magnet- eller STEM-rangeringer. Alle amerikanske offentlige skoler blir evaluert, og dataene publiseres hvert år på usnews.com.

Å velge en topp 10 % rangert skole kan gi deg et forsprang i din fremtidige karriere. Hvis du ønsker å fortsette studiene ved en amerikansk høyskole eller universitet, er toppkarakterer fra en konkurransedyktig videregående skole veien å gå!

Perfekt for studenter som:

  • Er svært motiverte og leter etter en akademisk utfordring
  • Er ute etter å fortsette å studere på et amerikansk universitet eller college
  • Har lyst til å få en tjuvstart på sin fremtidige karriere

Ta kontakt med en high school-ekspert

*” indikerer påkrevde felt

Hidden
Er du student eller foresatt?*
Hidden

Den amerikanske opplevelsen på en topp ranked high school

Som ved alle våre utvekslingsprogrammer, vil Classic + Top 10%-skolene gi deg en unik utvekslingsopplevelse. Du vil bo hos en vertsfamilie og fordype deg i amerikansk kultur og hverdagsliv. Sammen med andre utvekslingsstudenter fra Norge vil dere ha felles avreise og opphold på Soft Landing Camp i New York. Den eneste forskjellen er at skolen din er rangert som en av de 10 % beste offentlige videregående skolene i USA. Det betyr at de har gode prøveresultater og et mer konkurransedyktig akademisk miljø.

Hør fra våre tidligere utvekslingsstudenter

TILDE

Tro meg hvis utvekslingsår er noe du tenker på så bare kjør på. Gjør det du ikke vil angre på!
-Tilda i Tennessee, USA

MARIA

Soft Landing Camp var virkelig noe av det morsomste jeg noen gang har gjort. Sightseeing, shopping og mye mer sto på timeplanen.
– Maria, om Soft Landing Camp i New York

Ditt livs opplevelse

Utveksling er en opplevelse som former fremtiden din. Vi har laget en kort guide for å hjelpe deg med å planlegge året ditt i USA. Bestill et gratis møte med oss, for å gjøre den planen til virkelighet.

Vil du ha noe helt spesielt ut av utvekslingsåret ditt?

Hvis du vil være sikker på at du kan få akkurat det du ønsker ut av ditt utvekslingsprogram; å bo ved stranden, i en verdenskjent by, eller å ha muligheten til å ta en dodbbel grad, da bør du velge Select eller Boarding-programmet vårt. Disse programmene kan tilfredsstille alle dine krav, og teamet vårt kan hjelpe deg med å finne den perfekte Select high school-matchen din!

Avtal konsultasjon