Ta utvekslingsåret ditt i Arizona

Sol hele året på ditt Classic High School Program

På vårt USA Classic-program kan du søke om å bo og studere i en bestemt region. Arizona er en av våre mest populære områdeforespørsler hvert år! Denne staten, sørvest i USA, har alt – store byer, varmt vær hele året, utrolig natur og ikke minst Grand Canyon! Utvekslingsstudenter i Arizona har alltid noe gøy å gjøre etter skolen eller i helgene. Noen sier det er litt som California, bare uten havet.

Arizona-plassene på Classic High School-programmet fordeles etter førstemann til mølla-prinsippet, og er ganske populært! Hvis det er en ledig plass, plasserer vi deg hos en imøtekommende vertsfamilie som bor i Arizona. Det er en ekstra avgift, men du betaler bare tillegget når Arizona-plasseringen din er bekreftet. Ta kontakt med oss så tidlig som mulig for å bestille ditt intervju og sikre deg en plass!

Perfekt för studenter som

  • Ønsker å oppleve ekte amerikansk kultur, og det å bo hos en amerikansk vertsfamilie
  • Vil skape vennskap som varer for resten av livet
  • Håper på å gå på en high school i Arizona
  • Ikke trenger å velge en bestemt skole

Ta kontakt med en high school-ekspert

*” indikerer påkrevde felt

Hidden
Er du student eller foresatt?*
Hidden

Å bo med en vertsfamilie i Arizona

Uansett hvor du velger å reise vil vi plassere deg hos en nøye utvalgt vertsfamilie, som er ivrig etter å dele hjem og kultur med deg! Du vil gå på en videregående skole i nærheten av vertsfamilien. I tillegg til støtten fra vertsfamilien din, vil du bli tildelt en lokal koordinator som vil være din støttekontakt gjennom hele programmet, fra begynnelse til slutt.

Hør fra våre tidligere utvekslingsstudenter

Maja, i USA

«Fokuser på det du har i landet du er i og lev i nuet. Det er det beste du kan gjøre. I tillegg er det selvsagt viktig å være åpen.»

Gry, i USA

«Du kan virkelig føle den virkelige videregående ånden her. Det er mye som skjer på skolen og man snakker med alle. Det er virkelig en flott opplevelse!.»

Ditt livs opplevelse

Utveksling er en opplevelse som former fremtiden din. Vi har laget en kort guide for å hjelpe deg med å planlegge året ditt i USA. Bestill et gratis møte med oss, for å gjøre den planen til virkelighet.

Vil du ha noe helt spesielt ut av utvekslingsåret ditt i Arizona?

Hvis du vil være sikker på at du kan få akkurat det du ønsker ut av ditt utvekslingsprogram; eller du ønsker eller trenger et spesifikt fag eller sport, da bør du velge Select eller Boarding-programmet vårt. Disse programmene kan tilfredsstille alle dine krav, og teamet vårt kan hjelpe deg med å finne den perfekte Select high school-matchen din!

Avtal konsultasjon